Δανάη Λιβιεράτου: Ποζάρει έτσι όπως δεν την έχεις ξαναδεί

Δανάη Λιβιεράτου: Ποζάρει έτσι όπως δεν την έχεις ξαναδεί

Sexiness alert

Για τη Δανάη Λιβιεράτου σου έχουμε μιλήσει πολλές φορές και ξέρεις πλέον πως είναι ένα από τα αγαπημένα μας κορίτσια στην ελληνική showbiz. Τόσο εκείνη, όσο και η αδερφή της Νεφέλη, είναι από τα κορίτσια/ κόρες διάσημων που λατρεύουμε, και που θα θέλαμε σίγουρα να είναι φίλες μας.

Η μικρή κόρη του Λάμπη Λιβιεράτου και της Εύης Αδάμ για μία ακόμη φορά μας έκανε να κολλήσουμε στις οθόνες μας στο Instagram, όταν χθες το βράδυ ανέβασε ένα story από έξοδό της, στο οποίο ήταν ο ορισμός του sexiness. Έχουμε δει το κορμί της ουκ ολίγες φορές όταν ποζάρει με μαγιό στις διακοπές της, όμως αυτή την εμφάνιση είναι αλήθεια πως δεν την περιμέναμε.

Δεν ξέρουμε αν αυτή τη στιγμή βρίσκεται στην Ελλάδα ή όχι, ξέρουμε όμως πως χθες ήταν μια κούκλα. Η Δανάη είχε βραδινή έξοδο και πόζαρε μαζί με έναν πολύ καλό της φίλο, δείχνοντας μας πόσο sexy μπορεί να γίνει και χωρίς να φοράει το μαγιό της. Ένα μαύρο φόρεμα, με ένα «φονικό» και super hot άνοιγμα στο πλάι φόρεσε η Δανάη, αφήνοντας να βλέπουμε σε πρώτο πλάνο τα καλλίγραμμα πόδια της.

Ομολογούμε πως έτσι δεν την είχαμε ξαναδεί ποτέ και εντυπωσιαστήκαμε ακόμη πιο πολύ με την ομορφιά της. Αν θέλεις να τη δεις, δεν έχεις παρά να μπεις στη gallery που ακολουθεί.