Η Kaia Gerber μας δείχνει την φουσκωμένη κοιλίτσα της και διαβάζει βιβλίο εγκυμοσύνης

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Η Kaia Gerber μας δείχνει την φουσκωμένη κοιλίτσα της και διαβάζει βιβλίο εγκυμοσύνης

Εσύ τι ακριβώς καταλαβαίνεις;

Με ένα μικρό σοκ ξεκίνησε η Παρασκευή μας σήμερα, όταν είδαμε σε μία φωτογραφία της στο Instagram την Kaia Gerber να διαβάζει ένα βιβλίο εγκυμοσύνης. Μετά προχωρήσαμε λίγο ακόμη τη φωτογραφία προς τα κάτω και η κοιλίτσα της φαινόταν αρκετά πιο φουσκωμένη από αυτό που θυμόμασταν.

Το 18χρονο μοντέλο δημιούργησε φρενίτιδα στα social media, αφού όσοι είδαν την φωτογραφία της σκέφτηκαν και υπέθεσαν –δικαιολογημένα- πως είναι έγκυος. Η Kaia είχε καλύψει το πρόσωπο της με το βιβλίο που κρατούσε στο χέρι της, ενώ στο άλλο χέρι κρατούσε ένα κύπελλο με παγωτό χωρίς λακτόζη. Το νεαρό μοντέλο φορούσε μαύρο κολάν και ένα γκρι αθλητικό μπούστο, ενώ η στάση του σώματος της ήταν τέτοια που αναδείκνυε την κοιλιά της.


https://www.instagram.com/p/B5P1oIth4uD

Η φωτογραφία της αυτή έρχεται στο φως λίγες ημέρες μετά τον χωρισμό της από τον Pete Davinson. Οι δυο τους ξεκίνησαν να βγαίνουν τον Οκτώβρη και νωρίτερα μέσα στον μήνα έγινε γνωστό πως η σχέση τους είχε αρχίσει να τελειώνει. Μάλιστα οι γονείς της της 18χρονης, Cindy Crawford και Rande Gerber είχαν γνωρίσει τον Pete και είχαν μιλήσει μαζί του, χωρίς όμως να γίνει γνωστό το αντικείμενο της συζήτησής τους. Λίγες ημέρες μετά από αυτή τη συνάντηση οι δυο τους χώρισαν.


https://www.instagram.com/p/B5So4pronQa

Λες πράγματι να είναι έγκυος, η Kaia ή για κάποιο λόγο θέλησε απλά να «παίξει» τους fans της;