Η αγαπημένη σου τραγουδίστρια είναι έγκυος στο τρίτο της παιδί και το ανακοίνωσε έτσι

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Η αγαπημένη σου τραγουδίστρια είναι έγκυος στο τρίτο της παιδί και το ανακοίνωσε έτσι

Πλέει σε πελάγη ευτυχίας

Ο Ιανουάριος μπορεί να άργησε πολύ να φτάσει στο τέλος του, μας έδωσε πολλά πράγματα ευχάριστα και μη. Σίγουρα όμως θα μείνει χαραγμένος στην μνήμη μας για τον τόσο άδικο χαμό του Kobe Bryan και της 13χρονης κόρης του Gianna. Στα θετικά όμως μάθαμε για δύο νέες εγκυμοσύνες, με τη δεύτερη να μας εκπλήσσει ιδιαίτερα.

Η αγαπημένη σου τραγουδίστρια ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της εχθές μέσα από το Instagram account της, ανεβάζοντας μία υπέροχη φωτογραφία. Ο λόγος για την Ciara, η οποία θα γίνει μαμά για τρίτη φορά, και όπως αντιλαμβάνεσαι πλέει σε πελάγη ευτυχίας. Η 34χρονη καλλονή φόρεσε το μαγιό της και με την πιο τέλεια bikini photo, ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της.

Η φωτογραφία έχει τραβηχτεί στα νησιά Turks and Caicos και δείχνει την 34χρονη Ciara σε αρκετά προχωρημένη θα λέγαμε εγκυμοσύνη. Ο σύζυγός της Russell Wilson ανέβασε κι αυτός μία φωτογραφία με το ίδιο caption, με την Ciara να φαίνεται στο background. Αυτό θα είναι το δεύτερο παιδάκι για το ζευγάρι, έχουν ήδη μια κόρη την 2 ετών Sienna Princess Wilson, ενώ η 34χρονη έχει κι έναν γιο τον 5 ετών Future Jr. από προηγούμενη σχέση της.

Εμείς αυτό που παρατηρήσαμε κι έχουμε να πούμε είναι, πως η γυναίκα είναι κορμάρα ακόμη κι έτσι. Με το καλό το μωράκι τους λοιπόν.