Απίστευτο παρασκήνιο:Οι δύο γόηδες του Hollywood έβαλαν στοίχημα για το φιλί της κούκλας ηθοποιού

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Απίστευτο παρασκήνιο:Οι δύο γόηδες του Hollywood έβαλαν στοίχημα για το φιλί της κούκλας ηθοποιού

Τι αποκάλυψε η ηθοποιός

Στον κόσμο τίποτα δεν είναι απίθανο και συγκεκριμένα στον κόσμο του Hollywood. Ναι, στο Hollywood μπορούν να συμβούν τα πάντα, όπως αυτό το σκηνικό που αποκάλυψε η διάσημη ηθοποιός πριν από μερικά εικοσιτετράωρα. Η Jessica Simpson βρέθηκε ως καλεσμένη στον Jimmy Kimmel και η αποκάλυψη που έκανε πραγματικά μας σόκαρε.

Η Jessica Simpson μίλησε για όλα και για όλους, και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε σε ένα σκηνικό που πραγματοποιήθηκε αρκετά χρόνια πριν, όταν η Jessica ήταν ακόμη κοριτσάκι. Που λες η Jessica αποκάλυψε στον Jimmy πως φίλησε τον Justin Timberlake, ο οποίος μετά έστειλε μήνυμα στον Ryan Gosling για να του πει πως κέρδισε το στοίχημα που είχαν βάλει.

Κι εδώ θέλουμε την προσοχή σου, γιατί δεν μιλάμε για ακόμη ένα διπλό σκάνδαλο απιστίας -ο Justin ακόμη προσπαθεί να ξεμπλέξει από το προηγούμενο- μιας και το σκηνικό αυτό συνέβη αρκετά χρόνια πριν.

Όταν η Jessica Simpson ήταν 12 χρονών έκανε οντισιόν για το Mickey Mouse Club μαζί με τους Justin, Ryan, Britney Spears και Christina Aguilera. Δεν κατάφερε να πάρει τον ρόλο όμως κράτησε επαφή με τον Justin και τους υπόλοιπους τα χρόνια που πέρασαν. Και κάπως έτσι διηγήθηκε και την ιστορία της με τον Justin. «Μετά το διαζύγιό μου με τον Nick Lachey (σ.σ εκεί κάπου στο 2006) και τότε που ο Justin δεν ήταν ακόμη σε σχέση, είχε έρθει σπίτι μου και δώσαμε ένα νοσταλγικό φιλί. Και σκέφτηκα πόσο ενδιαφέρον μου φάνηκε αυτό.

Τότε εκείνος έβγαλε το κινητό του και άρχισε να πληκτρολογεί. Ήλπιζα να μην στέλνει σε κάποιο άλλο κορίτσι, και σκεφτόμουν μήπως το φιλί μου δεν ήταν καλό. Τελικά απλά εκείνος και ο Ryan Gosling είχαν βάλει στοίχημα όταν ήμασταν 12 χρονών για το ποιος θα με φιλήσει πρώτος, και γι’ αυτό του έστειλε. Και τότε σκέφτηκα, «οκ αυτό ήταν, δεν θα φιληθούμε ξανά;», και κάπως έτσι έληξε όλο αυτό».

Επομένως αν τυχόν έκανες σκέψεις για σχέση ανάμεσα στον Justin και τη Jessica, έστω και για εκείνα τα χρόνια, θα σου απαντήσουμε με μία έκφραση, ούτε καν. Όλα ξεκίνησαν και τελείωσαν σε εκείνο το φιλί.