«Τρέμουν οι Kardashians»: Harry και Meghan Markle μετακομίζουν στο Los Angeles

Νάνσυ Μητσοστέργιου
«Τρέμουν οι Kardashians»: Harry και Meghan Markle μετακομίζουν στο Los Angeles

Τι καινούργιο είναι αυτό πάλι;

Τώρα που η Meghan Markle και ο πρίγκιπας Harry παραιτήθηκαν από ανώτερα μέλη της βασιλικής οικογένειας είναι όλο εκπλήξεις... βασικά μπορούν να κάνουν ότι ακριβώς θέλουν. Αυτή τη στιγμή γνωρίζουμε πως το ζευγάρι μένει στον Καναδά μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα, όσο μπορούν δηλαδή, όμως μας ετοιμάζουν μια έκπληξη ακόμη.

Harry και Meghan Markle ελπίζουν το καλοκαίρι να μετακομίσουν στο Los Angeles, κάτι που αναμφίβολα όμως θα στρέψει όλα τα βλέμματα πάνω τους. Σύμφωνα με μία πηγή που μίλησε στο E! News το ζευγάρι έχει ήδη αρχίσει να κοιτάζει online για καινούργια σπίτια και βρίσκονται στη διαδικασία συνεντεύξεων με ομάδες security. Έχουν επικοινωνήσει με κάποιους ανθρώπους στο L.A και επιθυμούν να επανδρώσουν μία ομάδα ντόπιων ανθρώπων.

Η πηγή άφησε επίσης να εννοηθεί πως η Meghan θα δουλεύει στο Los Angeles, λέγοντας: « Στη Meghan θα άρεσε να κάνει meetings στο σπίτι και να καλεί φίλους και να διασκεδάζουν. Είναι δύο πολύ σημαντικά πράγματα για εκείνη». Η είδηση αυτή έρχεται λίγες ημέρες μετά το δημοσίευμα που θέλει τη Meghan να ψάχνει για εκπροσώπηση, με την πηγή να αναφέρει στο Us Weekly: «Θα μπορούσε να είναι ένας μάνατζερ ή ένας ατζέντης, όμως ψάχνει για κάποιον που να μπορεί να την εκπροσωπήσει στο μέλλον για επαγγελματικά projects».

Και δεν ξέρουμε κατά πόσο το δημοσίευμα αυτό αληθεύει, όμως οι Kardashians μάλλον θα πρέπει να νιώθουν ήδη την «απειλή» και την ανάσα της Meghan να τους πλησιάζει.