Ποια απιστία; Το καυτό φιλί της Jessica Biel στον Justin Timberlake έκλεισε τα στόματα

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Ποια απιστία; Το καυτό φιλί της Jessica Biel στον Justin Timberlake έκλεισε τα στόματα

Και το περιμέναμε καιρό

Ήταν τέλη Νοεμβρίου όταν κυκλοφόρησαν φωτογραφίες του Justin Timberlake σε όχι και τόσο νηφάλια κατάσταση, να βρίσκεται σε περίεργα και τρυφερά θα λέγαμε τετ α τετ με την συμπρωταγωνίστριά του Alisha Wainwright. Φυσικά δημιουργήθηκε σκάνδαλο σε χρόνο dt, με τα tabloids να αναφέρονται σε απιστία του τραγουδιστή σε βάρος της συζύγου του.

Λίγα εικοσιτετράωρα αργότερα ο Justin Timberlake με ένα post στο Instagram account του απολογήθηκε για τις κινήσεις τους, αρνούμενος κατηγορηματικά πως απάτησε την σύζυγό του Jessica Biel. Μάλιστα ζήτησε και συγνώμη που εμφανίστηκε σε αυτήν τη κατάσταση, κάνοντας μας πραγματικά να πιστέψουμε πως απλά ήταν υπό την επήρεια αλκοόλ και δεν ήξερε τι ακριβώς έκανε.

Η Jessica Biel δεν πήρε ποτέ επίσημα δημόσια θέση, όμως πληροφορίες ανέφεραν πως δεν πιστεύει πως ο Justin έχει απιστήσει, και πως τον στηρίζει σε όλα. Έπρεπε όμως να φτάσουν τα γενέθλιά του για να διαψευστεί οποιαδήποτε φήμη αιωρούνταν και σχετιζόταν με χωρισμό του ζευγαριού. Η όμορφη ηθοποιός ευχήθηκε στον επί 8 συναπτά έτη σύζυγό της χρόνια πολλά με μία hot φωτογραφία.

Justin και Jessica φιλιούνται παθιασμένα και κλείνουν όλα τα στόματα εκείνα που τους ήθελαν να χωρίζουν. «Χρόνια πολλά στον πιο διαχρονικό άνθρωπο που γνωρίζω. Με κάποιο τρόπο μεγαλώνεις χωρίς όμως να μεγαλώνεις (γερνάς). Σε αγαπάμε τόσο πολύ», έγραψε στη λεζάντα της, με τα likes να πέφτουν βροχή σε χρόνο dt.

Δες τις φωτογραφίες στη gallery.