My style rocks spoiler: Διέρρευσε φωτό που μαρτυρά τη νέα παίκτρια

My style rocks spoiler: Διέρρευσε φωτό που μαρτυρά τη νέα παίκτρια

Ποια νομίζεις πως είναι;

Το My Style Rocks επέστρεψε δυναμικά και φέτος με μία υπέροχη κριτική επιτροπή, με μία super sexy παρουσιάστρια και συμμετέχουσες που κάθε μέρα μας δείχνουν και κάτι καινούργιο. Από τα κορίτσια που βρίσκονται ήδη μέσα έχει ξεχωρίσει η Μαρία Καζαριάν για τον ιδιαίτερο και κάπως ιδιότροπο θα λέγαμε χαρακτήρα της, που παρεμπιπτόντως δεν αρέσει σε καμία κοπέλα, αλλά και η Κιάρα Μαρκέζη.

Πριν από δύο εβδομάδες είδαμε μάλιστα να μπαίνει στο παιχνίδι και η φλογερή κοκκινομάλλα που γνώρισες από το video clip του Βαλάντη «στο Ασανσέρ». Οι εκπλήξεις όμως δεν σταματούν εδώ, γιατί στην πορεία θα δούμε και άλλες καινούργιες παίκτριες. Μία μάλιστα προδόθηκε μέσα από ένα story που έκανε πριν από λίγες ώρες η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου.

Η ξανθιά παίκτρια του reality μόδας πρόδωσε την είσοδο μίας νέας κοπέλας, η οποία όμως δεν σου είναι καθόλου άγνωστη. Η Ευρυδίκη ανέβασε ένα story από τα γυρίσματα/παρασκήνια με ένα σκυλάκι, ταγκάροντας την ιδιοκτήτριά του από κάτω. Μαντεύεις ποια μπορεί να είναι; Μπες στη gallery που ακολουθεί και μάθε την απάντηση.