Νεφέλη Λιβιεράτου: Όλες οι φωτό που ανέβασε την εβδομάδα τρέλαναν το Instagram

Νεφέλη Λιβιεράτου: Όλες οι φωτό που ανέβασε την εβδομάδα τρέλαναν το Instagram

Εσύ τις έχεις δει;

Για την Νεφέλη Λιβιεράτου σου έχουμε μιλήσει ουκ ολίγες φορές. Για το πόσο όμορφη είναι επίσης. Δεν σου είπαμε όμως, σε περίπτωση που δεν το είδες, πως αυτή την εβδομάδα βρίσκεται στην Βαρκελώνη με τις φίλες της και περνάει ίσως τις πιο ωραίες διακοπές της. Ή τουλάχιστον αυτό έχουμε καταλάβει μέσα από το Instagram account της.

Η 19χρονη Νεφέλη έχει τρελάνει το Instagram με τις φωτογραφίες της, και καθόλου δεν μας παραξενεύει εννοείται το γεγονός αυτό. Πως γίνεται άλλωστε να δεις τη Νεφέλη και να μην κάνεις ένα, δύο ή εκατό likes; Είναι μία κούκλα και αυτό μας το αποδεικνύει συνεχώς. Με μακιγιάζ ή χωρίς δεν μπορείς να πάρεις τα μάτια σου από πάνω της, και αυτό δεν το λες και απαραίτητα κακό.

Έχεις δει όμως τις φωτογραφίες που ανέβασε όλη αυτή την εβδομάδα στο account της; Όσο περνάει ο καιρός το κορίτσι αυτό ομορφαίνει κι’ άλλο, σε σημείο που αναρωτιόμαστε πόσο πιο όμορφη θα γίνει ακόμη. Επειδή όμως μία εικόνα ισούται με χίλιες λέξεις δεν θα ήταν καλύτερα πιστεύεις να δεις τις φωτογραφίες της; Μην κάθεσαι, μπες στη gallery που ακολουθεί, κάνε swipe και δες τις φωτό που σίγουρα δεν είχες δει.