Η Δέσποινα Βανδή μόλις μας είπε πως θα είναι στο DWTS ή είναι ιδέα μας;

Η Δέσποινα Βανδή μόλις μας είπε πως θα είναι στο DWTS ή είναι ιδέα μας;

Καταλάβαμε σωστά;

Την πιο όμορφη και δημιουργική περίοδο στη ζωή της διανύει η Δέσποινα Βανδή, η οποία είναι πάρα πολύ καλά και το δείχνει. Τόσο η επαγγελματική της ζωή, όσο και η προσωπική φαίνεται να πηγαίνουν υπέροχα, ενώ το Instagram account της είναι πραγματικά μια όαση. Εκτός από τις μαγειρικές της ικανότητες, μας δείχνει και τη γυμναστική που ακολουθεί για να έχει αυτό το υπέροχο κορμί στα 50 της.

Μέσα από το account της όμως είδαμε κι ένα βίντεο που όμως μας προβλημάτισε κάπως και μας γέμισε απορία. Η τραγουδίστρια βρίσκεται μαζί με τον Αργύρη Αγγέλου, τη Ντορέττα Παπαδημητρίου και τον Ησαΐα Ματιάμπα (και οι 3 νικητές του Dancing with the stars) και κρατώντας ένα μπουκάλι, παραδίδει το «έπαθλο» στον νικητή του show.

Μέσα λοιπόν στη συζήτηση αυτή για το ποιος θα το πάρει, ακούγεται η Δέσποινα Βανδή να λέει πως αυτή θα είναι η νικήτρια του DWTS το 2021. Και εδώ γεννήθηκε η απορία μας, ήταν μήπως αυτή η δήλωση με την οποία εμμέσως πλην σαφώς η Δέσποινα μας είπε πως θα συμμετέχει στο επόμενο DWTS; Ή καταλάβαμε τόσο λάθος; Εσύ τι θα καταλάβαινες από αυτή τη δήλωση;