Η διάδοχος της Αθηνάς Ωνάση είναι έγκυος και στις νέες φωτό αποκάλυψε πόσο μηνών είναι

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Η διάδοχος της Αθηνάς Ωνάση είναι έγκυος και στις νέες φωτό αποκάλυψε πόσο μηνών είναι

Αυτό και αν ήταν έκπληξη

Μπαμπάς για τρίτη φορά θα γίνει ο πρώην σύζυγος της Αθηνάς Ωνάση, Alvaro De Miranda Neto, και αυτό είναι η πιο απρόσμενη είδηση που ακούσαμε μέχρι στιγμής για το 2020. Η νέα χρονιά φαίνεται πως χαμογέλασε στη δημοσιογράφο Denize Severo και τον σύζυγό της, οι οποίοι ενάμιση σχεδόν χρόνο από τον γάμο τους, θα γίνουν γονείς για πρώτη φορά.

Την ανακοίνωση έκανε η ίδια η Denize πριν από μερικές ημέρες, όταν ανέβασε στο account της δύο φωτογραφίες που μαρτυρούσαν την είδηση. Στη μία ο Αλβάρο στην παραλία της φιλούσε τρυφερά την κοιλιά, ενώ στην άλλη είχαν ανάμεσα στις δικά τους ένα ζευγάρι παιδικά παπουτσάκια.

«Μια μικρή καρδιά χτυπάει μέσα μου. Είναι η πιο ευτυχισμένη στιγμή της ζωής μου. Είμαι έγκυος. Αγάπη μου σε ευχαριστώ που με έκανες την πιο ευτυχισμένη γυναίκα στον κόσμο. Το μωράκι μας είναι “καθοδόν”», είχε γράψει η Denize στο caption των φωτογραφιών. Πριν από μερικά 24ωρα ανέβασε δύο καινούργιες φωτογραφίες, στις οποίες έγραψε πόσο ευχαριστεί τον κόσμο για τις όμορφες ευχές που της έστειλαν ενώ αποκάλυψε και πόσο μηνών είναι.

Μπες στη gallery να δεις τις νέες φωτογραφίες και να μάθεις ακριβώς πόσο μηνών είναι.