H Ελισάβετ «ξαναχτύπησε»! Πέρασε στην αντεπίθεση και αυτή είναι η νέα σπόντα στον Harry

Νάνσυ Μητσοστέργιου
H Ελισάβετ «ξαναχτύπησε»! Πέρασε στην αντεπίθεση και αυτή είναι η νέα σπόντα στον Harry

Αυτό είναι σκάνδαλο

Εντάξει, ξέρουμε πως τον προηγούμενο μήνα τα πράγματα ήταν κάπως δύσκολα για τη βασιλική οικογένεια. Συνέβησαν τόσα πράγματα, συμπεριλαμβανομένου της παραίτησης των Harry και Meghan Markle από ανώτερα μέλη της βασιλικής οικογένειας, όμως πραγματικά, πώς τολμάς να ξεχνάς τον γάμο της πριγκίπισσας Βεατρίκης;

Οκ, εκτός από τον Harry και τη Meghan έχει βοηθήσει και ο πρίγκιπας Αντρέας να αποσπάσει την προσοχή μας από τον γάμο αυτό, όμως το σίγουρο είναι πως θα πραγματοποιηθεί. Μπορεί να μην έχουμε ακόμη την τελική ημερομηνία –σίγουρα θα τη μάθουμε σύντομα-, όμως έχουμε ένα καινούργιο νέο για τον γάμο αυτό, το οποίο δεν θα αρέσει καθόλου στον δούκα και τη δούκισσα του Sussex.

Η βασίλισσα Ελισάβετ δεν είχε ξεχάσει τον γάμο της εγγονής της και φρόντισε να σιγουρευτεί, πως ο γάμος αυτός θα αφήσει ιστορία. Η Daily Mail λοιπόν μεταφέρει πως προκειμένου η βασίλισσα να δώσει μία ηθική ώθηση στην εγγονή της, της προσέφερε να γίνει η δεξίωση του γάμου της στο παλάτι του Buckingham * ο Harry κάπου κλαίει στον Καναδά *.

Ναι, ναι καλά διάβασες. Ένας από τους φίλους της Βεατρίκης δήλωσε στην Mail: «Η Bea ήταν ευχαριστημένη και πολύ ευγνώμων που εννοείται δέχτηκε την πρόταση αυτή. Ήταν μια πολύ ξεχωριστή χειρονομία καθώς θα είναι η πρώτη δεξίωση γάμου στο Buckingham, μετά τον γάμο του William και της Kate το 2011». Η είδηση αυτή έρχεται λίγες ημέρες μετά την ανακοίνωση πως η Βεατρίκη και η Ευγενία είναι τα δύο royal μέλη που θα πάρουν τη θέση της Meghan και του Harry.

Δεν ξέρουμε για εσένα, όμως εμείς αυτό το θεωρούμε μία ακόμη σπόντα στον Harry και τις κινήσεις του (μετά τον νέο τίτλο στον William). Η Ελισάβετ «παίζει βρώμικα» και το διασκεδάζει.