Ο πιο γρήγορος χωρισμός: Το πασίγνωστο ζευγάρι χώρισε μόλις 12 μέρες μετά τον γάμο του

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Ο πιο γρήγορος χωρισμός: Το πασίγνωστο ζευγάρι χώρισε μόλις 12 μέρες μετά τον γάμο του

Απίστευτο και όμως αληθινό

Θέλουμε να καθίσεις γιατί όπως διάβασες και από τον τίτλο τα πράγματα εδώ είναι σοβαρά –μπορεί και όχι-. Το 2020 είναι όλο εκπλήξεις το έχουμε καταλάβει, όμως αυτό δεν το περιμέναμε με τίποτα. Μιλάμε ίσως για τον πιο γρήγορο χωρισμό στην ιστορία των χωρισμών, των γάμων και όλων των διαζυγίων του Hollywood μαζί. Το πασίγνωστο αυτό ζευγάρι χώρισε έπειτα από 12 ημέρες γάμου και αυτό δεν είναι κάποιου είδους αστείο.

Όσα διάβασες μόλις είναι πέρα για πέρα αληθινά και αυτός ο χωρισμός συνέβη πράγματι. Δώδεκα ημέρες μετά τον γάμο τους, η Pamela Anderson και ο Jon Peters χώρισαν. Την ανακοίνωση έκανε η ίδια η Pamela με μία δήλωσή της στο Hollywood Reporter το Σάββατο. Συγκεκριμένα η 52χρονη ηθοποιός ανέφερε πως αποφάσισαν να πάρουν λίγο τις αποστάσεις τους και να επανεξετάσουν τι ακριβώς θέλουν από τη ζωή, αλλά και ο ένας από τον άλλον.

Και ερχόμαστε εμείς τώρα με μία εύλογη απορία και σε ρωτάμε: γιατί αυτό δεν το έκαναν προτού παντρευτούν αφού δεν ήταν και πολύ σίγουροι όπως εν τέλει φάνηκε; Το ζευγάρι, έχοντας παντρευτεί μόλις δώδεκα ημέρες πριν στο Malibu, δεν είχε ακόμη φροντίσει για τις απαραίτητες νομικές προϋποθέσεις που απαιτούνται για την απόκτηση έγκυρου πιστοποιητικού γάμου.

«Η ζωή είναι ένα ταξίδι και η αγάπη είναι μια διαδικασία. Με αυτή την καθολική αλήθεια στο μυαλό μας, έχουμε αποφασίσει από κοινού να αναβάλουμε την επισημοποίηση του πιστοποιητικού γάμου μας και να βάλουμε την πίστη μας στη διαδικασία. Σας ευχαριστούμε για το σεβασμό του ιδιωτικού μας απορρήτου», συμπλήρωσε η Pamela Anderson.

Εχμμ....τι ακριβώς συνέβη τώρα; Μάλλον η μέρα της μαρμότας έχει επηρεάσει λίγο του νεόνυμφους.