Ποιο Suits, η Meghan Markle πάει στο Netflix και υποδύεται...

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Ποιο Suits, η Meghan Markle πάει στο Netflix και υποδύεται...

Η μεγάλη επιστροφή

Τον τελευταίο μήνα το όνομα της Meghan Markle έχει ακουστεί όσα λίγα, και αυτό οφείλεται ξεκάθαρα στην απόφαση που πήρε μαζί με τον πρίγκιπα Harry να αποχωρήσουν από μέλη της βασιλικής οικογένειας. Η βασίλισσα τους πήρε τους βασιλικούς τίτλους –θα μπορούν να τους χρησιμοποιήσουν μέχρι τον Απρίλιο- και ο Harry έμεινε αν μη τι άλλο αρκετά δυσαρεστημένος αφού δεν ήταν αυτός ο σκοπός τους.

Στο μεταξύ έχουν κυκλοφορήσει φήμες που θέλουν τη Meghan Markle να επιστρέφει στην υποκριτική, ενώ έχει ακουστεί πως θα κάνει και voice over για τη Disney. Όμως αυτό δεν είναι τίποτα μπροστά στο νέο δημοσίευμα που κυκλοφόρησε και θέλει τη δούκισσα του Sussex να επιστρέφει στο Netflix σε ένα show, μαζί με την κολλητή της, Jessica Mulroney.

Η στυλίστρια και κολλητή της Meghan θα παρουσιάζει το «I do, Redo», και έχει ζητήσει και στη Meghan να συμμετέχει. Πρόκειται για ένα καινούργιο show, το οποίο θα βοηθά καινούργια ζευγάρια να σχεδιάσουν και να οργανώσουν τον γάμο τους, και η Meghan, θα κάνει... τον εαυτό της.

Το παλάτι βέβαια έχει διαψεύσει αυτούς τους ισχυρισμούς, όμως δεν είμαστε και σίγουρες κατά πόσο το παλάτι πλέον μπορεί να μιλάει εξ’ ονόματος της Meghan Markle με όσα έχουν γίνει. Για να δούμε όμως θα πραγματοποιηθεί αυτό το νέο σενάριο;