Η Μελίνα Ασλανίδου ξέσπασε: «Κάνω θεραπείες, σε βαθμό υπερβολής δεν κάνω τίποτα»

Η Μελίνα Ασλανίδου ξέσπασε: «Κάνω θεραπείες, σε βαθμό υπερβολής δεν κάνω τίποτα»

Ξέσπασε η Μελίνα Ασλανίδου στο Facebook

Δεν είναι λόγα τα σχόλια που έχει ακούσει η Μελίνα Ασλανίδου κατά καιρούς για την εξωτερική της εμφάνιση. Η τραγουδίστρια που φέτος βρέθηκε στην κριτική επιτροπή του X- Factor, έχει δεχτεί πολλά σχόλια και στα social media που αφορούν σε υπερβολικές σύμφωνα με κάποιους χρήστες, αλλαγές στο πρόσωπο της τραγουδίστρια.

Η ίδια, χωρίς να εξηγήσει το ποια ήταν η αφορμή, προχώρησε σε ένα απίστευτο ξέσπασμα μέσω της επίσημης σελίδας της στο Facebook γράφοντας χαρακτηριστικά:

«Δεν με αγγίζουν τα σχόλια όχι. Δικιά μου είναι η ζωή και μου ανήκει, που λέει και ο φίλος μου ο Πασχάλης Τερζής. Όταν εκτίθεσαι θα ακούσεις. Βέβαια έχουν ειπωθεί και πολύ σκληρά πράγματα για μένα, αλλά δεν πειράζει. Είμαι εξελιγμένη μορφή, δεν πρόκειται να καταπιώ κανένα κώνειο. Έτσι θέλω να ζω.

Είναι επιλογή να θέλεις να ζεις καλά. Είναι επιλογή να θες να είσαι χαρούμενος και υγιής. Τα σχόλια άρχισαν με την είσοδό μου στην τηλεόραση, όμως ξέρεις τι έγινε; Εγώ είχα αγωνία να είμαι έντιμη και σωστή με τα παιδιά που έκρινα και αφέθηκα στην ομάδα που δούλευε για μένα, για τα μαλλιά, τα ρούχα, το μακιγιάζ. Κάθε φορά υπήρχε η αγωνία να κάνουμε κάτι άλλο, κι εμένα μ' αρέσουν τα πειράματα, αφηνόμουν».

Λίγο αργότερα, η Μελίνα συνέχισε τονίζοντας: