Δημήτρης Ουγγαρέζος: Η αποκάλυψη για την ζωή του μετά την απώλεια των γονιών συγκινεί

Πατούλια Κατερίνα
Δημήτρης Ουγγαρέζος: Η αποκάλυψη για την ζωή του μετά την απώλεια των γονιών συγκινεί

Ο Ουγγαρέζος μίλησε για πρώτη φορά για την απώλεια και των δύο γονιών του

Mια ιδιαίτερη συνέντευξη έδωσε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος στον πρωινό ανταγωνιστή του στο ραδιόφωνο, τον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Εμφανώς αδυνατισμένος, ο παρουσιαστής κάθισε στον καναπέ του The 2night Show και μίλησε για πρώτη φορά ανοιχτά και καθαρά για την απώλεια και των δύο γονιών του που έλαβε χώρα μέσα στο 2019 αλλά και για τον χωρισμό του από την Ilenia Williams μετά από πέντε χρόνια.

Ο Ουγγαρέζος έχασε τον πατέρα του στο ξεκίνημα του 2019 και την μαμά του στην αρχή της τηλεοπτικής σεζόν και εξομολογήθηκε κάρι που δεν φανταζομασταν. Ο παρουσιαστής εξήγησε πως ενώ επισκέπτεται το πατρικό του κι έχει εκεί τις καλύτερες αναμνήσεις από την αγάπη που πήρε, έχει ουσιαστικά κλείσει σε ένα δωμάτιο το θέμα της απώλεια του πατέρα και της μητέρας του και δεν το έχει αντιμετωπίσει ακόμα ενώ δεν έχει δει ούτε φωτογραφίες, ούτε έχει κάτσιε να σκεφτεί τα γεγονότα που έλαβαν χώρα:

«Δεν ήμασταν οικογένεια του να λέμε και να κάνουμε. Δεν ήμασταν της αγκαλιάς. Ήμουν πάντα προστατευμένος, η μάνα μου δεν με άφηνε ούτε σε κηδείες να πηγαίνω. . . Δεν τα καταφέρνω, δεν είμαι μάγκας, δεν είμαι δυνατός, είμαι κοτάρα. Δεν αντιμετωπίζω τον χαμό των γονιών μου. Έχω κλειστεί στην ασφάλεια της δουλειάς γιατί νιώθω οικεία, ξεχνιέμαι. Δεν έχω καν θυμηθεί τα περιστατικά, δεν έχω ανοίξει φωτογραφικά άλμπουμ. Το μόνο που φοβάμαι είναι η μοναξιά, τίποτα άλλο, να μπορώ να έχω έναν άνθρωπο να τον πάρω τηλέφωνο να του γκρινιάξω αν συμβεί κάτι».



Κάπου εκεί ο παρουσιαστής παραδέχτηκε πως κυρίως στην μητέρα του, είπε όσα ήθελε να της πει, κοντά στο τέλος, παρ' ότι η ίδια άκουγε αλλά δεν μπορούσε να αντιδράσει και τόνισε:

«Στο τέλος τους τα είπα. Της τα είπα κυρίως, αλλά ήταν αργά. Είπα στη μητέρα μου αυτά που ήθελα να της πω, αλλά ήταν αργά. Δεν μπορούσε να αντιδράσει, τα άκουσε όμως. Το ξέρω ότι τα άκουσε».

Ο Ουγγαρέζος εξήγησε μάλιστα πως η μαμά του δεν έμαθε ποτέ για τον χωρισμό του από την Ilenia ενώ για το τέλος της σχέσης του είπε χαρακτηριστικά: