Στις 29 Μαϊου θα γίνει κάτι πολύ πολύ σημαντικό στο Παλάτι του Buckingham και δεν θα το χάσεις

Πατούλια Κατερίνα
Στις 29 Μαϊου θα γίνει κάτι πολύ πολύ σημαντικό στο Παλάτι του Buckingham και δεν θα το χάσεις

Έχουμε επίσημα νέα από το Παλάτι

Αν σκέφτεσαι να κλείσεις εισιτήρια για την άνοιξη στο Λονδίνο, θα σου προτείνουμε την ιδανική ημερομηνία: 29 Μαΐου 2020.

Βλέπεις την ημέρα αυτή στα ανάκτορα του Buckingham θα λάβει χώρα ένας ακόμα βασιλικός γάμος.

Αυτή τη φορά, επιβεβαιώθηκε η ημερομηνία τόσο της τελετής όσο και της γαμήλιας δεξίωσης για τον γάμο της πριγκίπισσας Βεατρίκης και του αγαπημένου της Edo Mozzi.



Η ακριβής εκκλησία για την γαμήλια τελετή δεν έχει γίνει ακόμα γνωστή αλλά σύμφωνα με το περιοδικό People αλλά πιθανότερο σημείο είναι το Guards Chapel, το βασιλικό στρατιωτικό παρεκκλήσι απέναντι από το Παλάτι.

Η δεξίωση θα γίνει μέσα στο Παλάτι, όπως ακριβώς συνέβη και στον γάμο του William με την Kate Middleton το 2011, αλλά εννοείται πως ο γάμος αυτός θα είναι πιο κλειστός.

Η Βεατρίκη ανακοίνωσε τον αρραβώνα της τον Σεπτέμβριο και το πάρτι αρραβώνων έλαβε χώρα μέσα στον Δεκέμβριο, γιορτή στην οποία απέφυγε να δώσει το παρόν ο πρίγκιπας Andrew, ο πατέρας της πριγκίπισσας και εγγονής της Ελισάβετ.

Εννοείται όμως πως όλοι θεωρούν ότι ο Andrew θα συνοδεύσει την κόρη του στην εκκλησία και πως ο Harry με την Meghan και τον Archie θα δώσουν το παρόν.