Η πρώτη κοινή μυστική εμφάνιση για Meghan - Harry στο Miami: Τι συμβαίνει με την υγεία του πρίγκιπα

Πατούλια Κατερίνα
Η πρώτη κοινή μυστική εμφάνιση για Meghan - Harry στο Miami: Τι συμβαίνει με την υγεία του πρίγκιπα

Μαζί στο Miami εμφανίστηκαν οι Sussexes αλλά η ανησυχία δεν λείπει

Tο επόμενο βήμα στη ζωή του πρίγκιπα Harry Και της Meghan Markle φαίνεται πως έγινε και το royal ζευγάρι ξεκίνησε τις πληρωμένες εμφανίσεις του με σκοπό να κάνει την ανεξάρτητη οικονομικά ζωή που θέλει, μακριά από το Παλάτι.
Meghan και Harry λοιπόν, αποφάσισαν να κάνουν την πρώτη κοινή εμφάνισή τους μετά το Megxit στο Miami της Καλιφόρνια και να γίνουν ομιλητές σε μια σύνοδο εναλλακτικών επενδύσεων της JP Morgan την οποία επισκέπτονται κάθε χρόνο μερικοί από τους πιο πλούσιους ανθρώπους στον κόσμο.

Όπως αναφέρει πηγή της εφημερίδας Post, ο Harry δεν έδωσε μόνο το παρόν αλλά ήταν και ομιλητής στη σύνοδο και αναφέρθηκε τόσο στην απόφαση να παρατήσει την πριγκιπική του ζωή όσο και στο πώς είναι η υγεία του σήμερα.



Όπως αναφέρει άτομο που έδωσε το παρόν στην σύνοδο, ο Harry παραδέχτηκε πως ακόμα παλεύει με την πνευματική του υγεία και πως ακόμα κι αυτή τη στιγμή συναντά ειδικό και κάνει θεραπείες για να ξεπεράσει το τραύμα της απώλειας της μητέρας του αλλά και για να ξεπεράσει την δύσκολη αυτή περίοδο μετά το Megxit.

Εκεί ο πρίγκιπας εξήγησε πως δεν ήθελε με τίποτα να περάσει η Μέγκαν κι ο γιος του Archie όσα έζησε ο ίδιος ως παιδί.
Η Μarkle Προτίμησε να μην κάνει κάποια ομιλία αλλά συμμετείχε σε διάφορες συζητήσεις όπου και εξέφρασε την αγάπη της για τον σύζυγό της.
Οι Sussexes είχαν στο πλευρό τους μεγάλη ομάδα με προσωπικό ασφαλείας ενώ φήμες θέλουν τον πρίγκιπα και την πάλαι ποτέ ηθοποιό να αμείφθηκαν σθεναρά για να δώσουν το παρόν στη σύνοδο.

Στο ξενοδοχείο όπου έλαβε χώρα το πριβέ event της JPMorgan δεν υπήρχαν παπαράτσι ενώ οι sussexes ήταν πλήρως προστατευμένοι μιας και οι 425 προσκεκλημένοι ήταν εκατομμυριούχοι.

Meghan Και Harry, συμμετείχαν και σε δείπνο με την ελίτ των προσκεκλημένων στη σύνοδο όπου ο πρίγκιπας αποκάλυψε πως δεν έχει μετανιώσει την απόφασή του να φύγει από την Βρετανία ενώ στο εν λόγω event πέρσι προσκεκλημένοι ήταν ο Alex Rodriguez με την Jennifer Lopez.

Εν το μεταξύ, το ταξίδι στην Καλιφόρνια, είχε διπλό σκοπό. Δες στην gallery τι ψάχνει ο Harry με την Meghan αυτή τη στιγμή.