Στη Νέα Υόρκη η Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Τα μαύρα ρούχα, ο κίνδυνος και η εξάντληση του μοντέλου

Στη Νέα Υόρκη η Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Τα μαύρα ρούχα, ο κίνδυνος και η εξάντληση του μοντέλου

Οι περιπέτειες του μοντέλου στη Νέα Υόρκη

Στο ξεκίνημα της εβδομάδας, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου γιόρτασε τα 32α γενέθλιά της μαζί με τον αγαπημένο ράπερ της Snik κι ένα story με πολλά ροζ μπαλόνια κι ένα ροζ μωρό, ήταν αρκετά για να μας βάλουν σε σκέψεις για ένα πιθανό σενάριο εγκυμοσύνης του μοντέλου και κριτή του GNTM.

Κι ενώ ακόμα η είδηση δεν έχει επιβεβαιωθεί ή διαψευστεί, η Ηλιάνα βρέθηκε στο αεροδρόμιιο για να ξεκινήσει το ταξίδι της για τη Νέα Υόρκη και την εβδομάδα μόδας. Αυτό που παρατήρησαν πολλοί ήταν ο τρόπος με τον οποίο η Παπαγεωργίου φρόντισε στο story που ανέβασε να είναι ντυμένη στα μαύρα και να κάθεται με τέτοιο τρόπο που να κρύβει την κοιλίτσα της.



Βέβαια, στο ίδιο πλαίσιο, αυτό που επίσης μας έβαλε σε σκέψεις ήταν οι προφυλάξεις που πήρε η κριτής του GNTM και μέσα στο αεροπλάνο, φορώντας χειρουργική μάσκα για να προστατευτεί από τον κορονοϊό, δείχνοντας βέβαια να διασκεδάζει.

maska

Τελικά, το πολύωρο ταξίδι φαίνεται πως εξάντλησε την καλλονή, η οποία και μας έδειξε την κατάληξη στην δύσκολη αυτή ημέρα που είχε με ένα στόρι. Δες το παρακάτω.