Meghan Markle-Kate Middleton: Το Megxit ένωσε τις δύο δούκισσες;

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Meghan Markle-Kate Middleton: Το Megxit ένωσε τις δύο δούκισσες;

Ποια είναι η σχέση τους τώρα;

Ένας μήνας και κάτι έχει περάσει από την ημέρα που ο πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle ανακοίνωσαν την απόφασή τους να αποχωρήσουν από ανώτερα μέλη της βασιλικής και πλέον το ζευγάρι ζει μία ήρεμη ζωή, όπως την ήθελε στον Καναδά. Μάλιστα μέσα στο Σαββατοκύριακο έκαναν μία μυστική εμφάνιση στο Miami, όπου και πήγαν με ιδιωτικό τζετ, ενώ συναντήθηκαν και με τη Jennifer Lopez και τον Alex Rodriguez, οι οποίοι σύμφωνα με τα δημοσιεύματα τους προσκάλεσαν και στο σπίτι τους μαζί με τον Archie Harrison φυσικά.

Υπάρχει όμως κάτι που θέλαμε (και ήθελες κι εσύ να μάθεις) και αυτό έχει σχέση με την Meghan και την Kate Middleton. Όλοι αναρωτιούνται ποιες είναι οι σχέσεις τους μετά το Megxit και αν αυτό εν τέλει τις έφερε πιο κοντά, τώρα που δεν είναι μαζί στις δουλειές και στην ίδια χώρα; Ένα είναι σίγουρο, πως η απάντηση θα σε σοκάρει σίγουρα, μιας και δεν την περιμένεις με τίποτα.

Συγνώμη λοιπόν που θα σου το χαλάσουμε, αλλά αν περίμενες να ακούσεις πως όλα είναι καλύτερα πια μεταξύ τους, έκανες ένα πολύ μεγάλο λάθος. Meghan Markle και Kate Middleton για την ακρίβεια έχουν να μιλήσουν από την ημέρα της ανακοίνωσης. Μία πηγή ανέφερε στο Us Weekly πως οι δύο δούκισσες έχουν να έρθουν σε επαφή και να μιλήσουν από την ημέρα που εκείνη και ο Harry ανακοίνωσαν την έξοδό τους από τη βασιλική οικογένεια.

Και αυτό μάλιστα είναι κάτι που δεν έχει επηρεάσει καμία από τις δύο, με την πηγή να αναφέρει πως η Meghan δεν έχει ενοχληθεί από καμία τριβή στη σχέση της με την Kate, επειδή είναι πολύ απασχολημένη με το να απολαμβάνει την καινούργια της ζωή στον Καναδά. Μία πηγή ανέφερε επίσης πως η Meghan αισθάνεται πιο ελεύθερη, δεν ήταν ποτέ πιο χαρούμενη, και νιώθει ευτυχισμένη που έχει φύγει από το Λονδίνο.