Ρεκόρ τηλεθέασης ο ημιτελικός του Greek Idol με την σέξι Έλλη Κοκκίνου να τραγουδάει live

Ρεκόρ τηλεθέασης ο ημιτελικός του Greek Idol με την σέξι Έλλη Κοκκίνου  να τραγουδάει live

Ο ημιτελικός του Greek Idol έκρυβε πολλές εκπλήξεις και η τηλεθέαση χτύπησε κόκκινο με την Έλλη Κοκκίνου να εντυπωσιάζει με την εμφάνισή της πάνω στο stage. Η Μαρία Θεοδώτου αποχώρησε τελικά μετά από μια ψηφοφορία θρίλερ.

Λίγο η άψογη προετοιμασία των παιδιών, λίγο η καλή διάθεση της κριτικής επιτροπής αλλά και η Ρούλα Κορομηλά με πιο ελεύθερο ρόλο στην παρουσίαση συνέθεσαν ένα πολύ διασκεδαστικό τρίωρο για όλους μας. Στο τελικό πέρασαν η Μαλού και ο Παναγιώτης Τσακαλάκος. Οι τρεις διαγωνιζόμενοι ερμήνευσαν τρία κομμάτια και δύο μαζί με την Έλλη Κοκκίνου. Η αποχώρηση της Μαρίας βάση της πορείας του παιχνιδιού ήταν έκπληξη. Το αποτέλεσμα το αντιμετώπισε με ψυχραιμία και οι δηλώσεις της στο Queen το δείχνουν αυτό. « Πέρασα μοναδικά. Έμαθα πολλά και με έκριναν άνθρωποι που σεβόμαστε όλοι μας και θαυμάζουμε. Εύχομαι καλή επιτυχία στην Μαλού και στον Παναγιώτη και εκτός παιχνιδιού όλοι μας να έχουμε μια ευκαιρία να αποδείξουμε αν αξίζουμε».

Η τηλεθέαση έφτασε στο 31% στον γενικό μέσο όρο και στο 33% στο νεανικό που αποτελεί ρεκόρ για το φετινό κύκλο του Greek Idol. Η Έλλη Κοκκίνου με έντονο μαύρισμα παρουσίασε το νέο της κομμάτι και μια remix version του « Ερωτεύτηκα». Κωστόπουλος- Καπετανίδης έμειναν αυτή την φορά σε κριτικές χαμηλών τόνων και χάρηκαν το σόου. Την άλλη εβδομάδα έρχεται ο τελικός με καλεσμένο όπως όλα δείχνουν τον Αντώνη Ρέμο αν δεν αλλάξει κάτι. Οι πιθανότητες είναι μοιρασμένες ανάμεσα στα δύο παιδιά και τα fun club ετοιμάζονται να γεμίσουν το στούντιο PRO και να αποθεώσουν τους αγαπημένους τους καλλιτέχνες.