Ο Brad Pitt στα Oscar δεν πήγε μόνος, και δεν ήταν η μητέρα του αυτή που τον συνόδευσε

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Ο Brad Pitt στα Oscar δεν πήγε μόνος, και δεν ήταν η μητέρα του αυτή που τον συνόδευσε

Μόλις μάθαμε ποια είναι

Μία από τις μεγαλύτερες στιγμές της καριέρας του έζησε ο Brad Pitt εχθές το βράδυ, όταν και πήρε το πρώτο του χρυσό αγαλματίδιο στα τόσα χρόνια υποκριτικής. Το πρώτο του βραβείο το αφιέρωσε εννοείται στα παιδιά του και αυτή ήταν μία από τις πιο συγκινητικές στιγμές όλης της βραδιάς.

Βέβαια δεν πέρασε απαρατήρητο το γεγονός, πως ο Brad δεν πήγε μόνος του στην τελετή απονομής, αλλά συνοδευόταν από κάποια γυναικεία παρουσία, η οποία όμως όσο και αν το πίστευες δεν ήταν η μητέρα του. Πολλοί fans στο Twitter άρχισαν να σχολιάζουν και να λένε πόσο χαρούμενοι είναι που ο Brad Pitt έφερε την μητέρα του στα Oscars σαν τη συνοδό του, όμως μάντεψε δεν ήταν η μητέρα του αυτή που τον συνόδευε.


via GIPHY


Και πριν αρχίσεις να παθαίνεις πανικό, να σου πούμε, πως δεν ήταν και κάποιο φλερτ. Όχι ο Brad Pitt είναι ακόμη single (αφού θέλει την Aniston, όλοι το ξέρουμε αυτό) και γι’ αυτό στην τελετή των Oscars πήγε με τη manager του Cynthia Pett-Dante. Η Cynthia είναι συνιδιοκτήτρια στην εταιρία Brillstein Entertainment Partners και μερικοί ακόμη από τους πελάτες της είναι οι Courteney Cox, Charlie Hunnam, Elizabeth Olsen, Rami Malek, Logan Lerman και Katherine Langford.

Ξέρουμε θα ήθελες να δεις τον Brad να συνοδεύεται από κάποια αιθέρια ύπαρξη ή ιδανικά από την Jennifer Aniston, όμως εκείνος αποφάσισε να πάει με μία φίλη και συνεργάτη.