Ο DiCaprio πήγε στο κόκκινο χαλί με την κούκλα σύντροφό του, και το Twitter παραληρεί

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Ο DiCaprio πήγε στο κόκκινο χαλί με την κούκλα σύντροφό του, και το Twitter παραληρεί

Το πιο τέλειο και cool ζευγάρι

Αν νόμιζες πως η εμφάνιση του Brad Pitt και των πρώην Renee Zellweger-Bradley Cooper ήταν το μόνο highlight στη βραδιά των Oscar έκανες λάθος. Είχαμε μία red carpet εμφάνιση, στην οποία είδαμε μαζί το διάσημο ζευγάρι για πρώτη φορά σε επίσημο event. Ο Leonardo DiCaprio και η σύντροφός του Camila Morrone έκαναν την πρώτη τους επίσημη εμφάνιση στο κόκκινο χαλί των Oscars.

Και αυτό από μόνο του είναι μία είδηση. Υπάρχει μάλιστα και βίντεο, που δείχνει τη νεαρή καλλονή να κάθεται ανάμεσα στον Leo και τον Brad, στην πρώτη σειρά στο Dolby Theatre στη διάρκεια της τελετής. Το γύρο του διαδικτύου κάνει ένα βίντεο που τους δείχνει μαζί, ενώ και η φωτογραφία με την Camila που τον κοιτάζει μέσα στα μάτια είναι επίσης το highlight της βραδιάς.

Αυτή ήταν και η πρώτη επίσημη εμφάνιση για το ζευγάρι στο κόκκινο χαλί, κάτι που σημαίνει πως τα πράγματα είναι πολύ πιο σοβαρά από όσο νομίζαμε. Μην ξεχνάς άλλωστε πως το ζευγάρι είναι μαζί τα τελευταία τρία χρόνια. Και μπορεί να μην τους βλέπαμε συχνά μαζί, όμως αυτή η κοινή επίσημη εμφάνιση κάτι σημαίνει. Λες να μας ετοιμάζουν κάποια έκπληξη;