Οι καλύτερες ατάκες της εβδομάδας που πέρασε

Οι καλύτερες ατάκες της εβδομάδας που πέρασε

Πολλά μπορούν να κάνουν οι celebrities μέσα σε μια εβδομάδα, αλλά ακόμα περισσότερα να πουν.

Πάμε και σήμερα για την καθιερωμένη μας ανασκόπηση της εβδομάδας που πέρασε και των μεγάλων σοφισμάτων, ρητορικών ερωτημάτων, φιλοσοφιών, ή, απλώς, εξυπνάδων που ακούστηκαν στον χώρο της διεθνούς showbiz. Ότι κι αν ήταν, μας έκαναν να περάσουμε καλά, σε κάθε περίπτωση.

Ryan Reynolds (σχετικά με τα ύπουλα κόλπα της συμπρωταγωνίστριάς του Blake Lively για να του κλέψει τη δόξα -δηλαδή να τον ταΐζει cupcakes): «Για τους περισσότερους ηθοποιούς είναι η κόκα και τα όπλα. Για μένα είναι ψημμένα καλούδια».

Hugh Hefner (σχολιάζοντας το γεγονός ότι η μέλλουσα γυναίκα του τον άφησε στα κρύα του λουτρού λίγο πριν τον γάμο τους): «Μιας και δεν πρόκειται να παντρευτούμε το Σάββατο, κανόνισα να δω μια ταινία: το "Η Νύφη Το Σκασε"».

Olivia Wilde (το κείμενο που συνόδευε τη φωτογραφία που ανέβασε στο twitter, όπου βρισκόταν αγκαλιά με τον σκύλο της στο κρεβάτι): «Εδώ είμαι εγώ και ο μοναδικός άντρας της ζωής μου, στο κρεβάτι».

Pink (τουιτάροντας σχετικά με τις αλλαγές που έφερε στη ζωή της η γέννηση της κόρης της): «Η ζωή μου κάποτε, ήταν ουίσκι, δάκρυα και τσιγάρα... τώρα είναι μύξες, δάκρυα και το χρώμα από τα κακάκια. Πάντως, δεν μου λείπει το ουίσκι».

Justin Timberlake (σχολιάζοντας τα -απαίσια- λουκ που είχε στο παρελθόν): «Θεέ μου, νομίζω πως έκανα ψυχοθεραπεία μόνο και μόνο για να διαγράψω από το μυαλό μου κάποια από αυτά».