Η Adele δεν λέει να σταματήσει τη δίαιτα: Το πρόσωπό της πλέον δεν αναγνωρίζεται

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Η Adele δεν λέει να σταματήσει τη δίαιτα: Το πρόσωπό της πλέον δεν αναγνωρίζεται

Η αλλαγή της είναι σοκαριστική

Πριν από περίπου έναν μήνα είδαμε την Adele στην παραλία μετά την τεράστια απώλεια των κιλών της και πάθαμε πλάκα με την αλλαγή της. Για την ακρίβεια δυσκολευτήκαμε να την αναγνωρίσουμε, αφού δεν μπορούσαμε να πιστέψουμε πως αυτή που βλέπουμε είναι η τραγουδίστρια με την αγγελική φωνή.

Η Adele έχει μεταμορφωθεί εντελώς, και αν ακόμη δεν την έχεις δει, προτείνουμε να πάρεις μια βαθιά ανάσα προτού δεις την φωτογραφία της παρακάτω. Και μπορεί να μην την είδαμε το βράδυ της Κυριακής στο κόκκινο χαλί των Oscars, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν πήγε πουθενά. Η 31χρονη τραγουδίστρια πήγε σε ένα από τα after πάρτι της βραδιάς στο οποίο ήταν επίσης η JLo, ο Alex Rodriguez, η Kim Kardashian, ο Kanye West και άλλοι stars και σχεδόν κανένας δεν την αναγνώρισε.

Η όμορφη τραγουδίστρια φορούσε ένα λεοπάρ φόρεμα, ενώ είχε πιάσει τα μαλλιά της ψηλά, και από την εμφάνισή της αυτή υπάρχει μόνο μία φωτογραφία. « Έμοιαζε σαν να είναι η Adele, απλά ήταν τόσο διαφορετική. Κούκλα, μα σχεδόν αγνώριστη», ανέφερε μια πηγή στο περιοδικό People. Η Adele ακολουθεί πια ένα πολύ αυστηρό διατροφικό πρόγραμμα, αλλά και γυμναστική, ως μέρος ενός πιο υγιεινού τρόπου ζωής.

Η τραγουδίστρια έχει χάσει πάνω από είκοσι κιλά και για μια ακόμη φορά δεν την αναγνωρίσαμε κοιτάζοντας τη φωτογραφία της. Είναι πραγματικά μια άλλη και όσο και αν την παρατηρούμε, δεν μπορούμε να δεχθούμε αυτή την αλλαγή. Η Adele πάντως έδειχνε να διασκεδάζει το βράδυ στο πάρτι που παρευρέθηκε και αυτό είναι και το πιο σημαντικό.

Μία ακόμη πηγή που βρέθηκε εκεί είπε πως έδειχνε απίστευτα ψηλή με μια πολύ λεπτή μέση, ενώ μέσα στο φόρεμα αυτό που επέλεξε ήταν εξαιρετική. «Έβγαλε τα παπούτσια της και χόρευε ξέφρενα στον ρυθμό της μουσικής. Έπειτα κάθισε λίγο με τη Nicole Richie και συζήτησαν για κάποια ώρα», συμπλήρωσε μια άλλη πηγή.

Δες τη φωτογραφία της στη gallery που ακολουθεί.