Oh god τι πόδια είναι αυτά; Η Jennifer Aniston φόρεσε το πιο μίνι της φόρεμα και μας άφησε άφωνες

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Oh god τι πόδια είναι αυτά; Η Jennifer Aniston φόρεσε το πιο μίνι της φόρεμα και μας άφησε άφωνες

Και είναι 51 ετών από εχθές

Εάν υπάρχει ένα πρόσωπο που μας έλειψε από τη βραδιά των Oscar, το οποίο ιδανικά θα θέλαμε να συγχαρεί τον Brad Pitt με μια αγκαλιά, δεν είναι άλλο από την Jennifer Aniston. Μετά τον χαμό που προκάλεσαν στα SAG Awards και την επανασύνδεσή τους αυτή, θέλαμε πολύ να τους δούμε μαζί στο Dolby Theatre, όμως αυτό δεν κατέστη δυνατό.

Και μπορεί η Jennifer Aniston να μην πήγε στα βραβεία, όμως αυτό δεν σημαίνει πως δεν εμφανίστηκε και σε κανένα event. Η Jen της καρδιάς μας πήγε στο after party του Netflix και φυσικά μας έκανε να γυρίσουμε το κεφάλι μας 360 μοίρες όταν την αντικρύσαμε. Η ηθοποιός που εχθές έγινε 51 ετών έκανε μία συγκλονιστική εμφάνιση, από την οποία δεν μπορούσαμε να πάρουμε τα μάτια μας από τα…. πόδια της.

Η ηθοποιός φύλαγε να βάλει το super hot little black φόρεμά της σε αυτό το πάρτι, και ήταν seriously μία κούκλα. Τα πόδια της προκάλεσαν απανωτά εγκεφαλικά και φυσικά καθόλου δεν αναρωτιόμαστε γιατί. Για το μόνο πράγμα που αναρωτιόμαστε, είναι αν εμείς στην ηλικία της θα έχουμε αυτό το κορμί.

Δεν ξέρουμε αν ο Brad Pitt έτυχε να περάσει από αυτό το πάρτι, αν όμως δεν πήγε τότε αυτός έχασε. Το σίγουρο είναι ένα, πως εχθές σίγουρα της ευχήθηκε για τα γενέθλιά της, και πως αν η Jen ή θα κάνει κάποιο event για τα 51α γενέθλιά της, ο Brad θα είναι εκεί.

Δες τη στο βίντεο που ακολουθεί, αλλά και στη φωτό στη gallery.