Η Jennifer Aniston αποκάλυψε πώς βλέπει το μέλλον της (κι έχει παιδιά)

Πατούλια Κατερίνα
Η Jennifer Aniston αποκάλυψε πώς βλέπει το μέλλον της (κι έχει παιδιά)

Είναι 51, έχει κορμάρα και θέλει παιδιά 

Η Jennifer Aniston γιόρτασε τα 51α γενέθλιά της με λίγους και καλούς φίλους και η συνέντευξη που έδωσε στην φίλη της Sandra Bullock για λογαριασμό του περιοδικού Interview είναι ένα από τα πράγματα που πρέπει να διαβάσεις σήμερα.

Οι δύο ηθοποιοί, που ήρθαν κοντά σχετικά πρόσφατα, δίνουν ρεσιτάλ ερωταπαντήσεων, σε μια συνέντευξη που καταλήγει στις σκέψεις που έχει η Aniston για το μέλλον της.

Η Aniston στα 51 της πια ποζάρει με κορμί που θα ζήλευαν και εικοσάχρονες και κάνει πλάκα στην Sandra όταν εκείνη την ρωτάει τι της προκαλεί θλίψη:



«Νόμιζα πως θα με ρωτούσες αν θα κάνουμε reboot για τα Φιλαράκια»!

Αυτό το ακομπλεξάριστο πλάσμα, ποζάρει με τους κοιλιακούς και τα υπερ- πόδια της σε πρώτο πλάνο και παραδέχεται για τα παιδικά της χρόνια:

« Πιστεύω ότι όλο αυτό προκύπτει από το γεγονός ότι μεγάλωσα σε ένα αποσταθεροποιημένο σπίτι, όπου ένιωθα ανασφαλής παρακολουθώντας ενήλικες να φέρονται με αγένεια μεταξύ τους και παρατηρώντας συγκεκριμένες συμπεριφορές που με έκαναν να σκεφτώ: 'Εγώ δεν θέλω να το κάνω αυτό. Δεν θέλω να γίνω έτσι. Δεν θέλω να βιώσω αυτό το συναίσθημα που βιώνω αυτή τη στιγμή. Δεν θέλω ποτέ κανείς άλλος να έρθει σε επαφή με αυτό το συγκεκριμένο συναίσθημα'. Υποθέτω λοιπόν ότι πρέπει να ευχαριστήσω τους γονείς μου γι' αυτό. Σε αυτές τις περιπτώσεις, ή θα θυμώσεις, ή θα γίνεις μάρτυρας, ή θα πεις: 'Έχεις λεμόνια; Ας φτιάξουμε λεμονάδα».

Κι όταν η κουβέντα καταλήγει στα όνειρα της Jen για το μέλλον και στο αν υπάρχει κάτι που θα ήθελε να κάνει σε εργασιακό ή πνευματικό επίπεδο, εκείνη απαντά με αφοπλιστική ειλικρίνεια: