Ξανά ερωτευμένη η Φαίη Σκορδά: Αυτός είναι ο άντρας που έκλεψε την καρδιά της παρουσιάστριας

Ξανά ερωτευμένη η Φαίη Σκορδά: Αυτός είναι ο άντρας που έκλεψε την καρδιά της παρουσιάστριας

Έκανε το επόμενο βήμα στη σχέση της η Φαίη Σκορδά 

Ξανά ερωτευμένη είναι η Φαίη Σκορδά, όπως αναφέρει σε ρεπορτάζ της σήμερα η εκπομπή «Happy Day». Ο άντρας που έχει κλέψει την καρδιά της παρουσιάστριας και μητέρας δύο αγοριών, είναι ο Νίκος Ηλιόπουλος, με τον οποίο η 40χρονη Σκορδά είναι ζευγάρι τον τελευταίο χρόνο.

Ο γοητευτικός Νίκος Ηλιόπουλος ασχολείται με το digital management και στο προφίλ του στο Instagram έχει αρκετές αναρτήσεις σχετικές με τις επαγγελματικές του δραστηριότητες.

Το ρεπορτάζ της Έλενας Πολυκάρπου όπως το μετέδωσε στην εκπομπή Μάπες του Ρυθμού 9,49 θέλει τον επιχειρηματία να βρέθηκε στο πλευρό της Φαίης και στο πάρτυ γενεθλίων που έκανε η παρουσιάστρια από κοινού με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο, με τον οποίο έχουν γεννηθεί την ίδια μέρα και την ίδια χρονιά.



Αυτή είναι η πρώτη σχέση της Φαίης, τρία χρόνια μετά το διαζύγιό της από τον Γιώργο Λιάγκα, με τον οποίο έχουν αποκτήσει δύο παιδιά μαζί, τον Γιάννη και τον Δημήτρη.

Oι πρώτες κοινές φωτογραφίες του ερωτευμένου ζευγαριού κυκλοφόρησαν σήμερα από το περιοδικό Hello. H λεπτομέρεια της γνωριμίας της Φαίης με τον αγαπημένο της, είναι αυτή που κεντρίζει το ενδιαφέρον.