Η Jennifer Aniston έγινε 51 και ο πρώην σύζυγός της, της ευχήθηκε δημόσια

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Η Jennifer Aniston έγινε 51 και ο πρώην σύζυγός της, της ευχήθηκε δημόσια

Χρησιμοποιώντας φωτογραφία της και το ψευδώνυμό της

Ο Φεβρουάριος είναι ένας από τους αγαπημένους μας μήνες γιατί έχει γενέθλια μία από τις πλέον αγαπημένες μας ηθοποιούς στο Hollywood. Η Jennifer Aniston έγινε 51 ετών και αν υπάρχει κάτι που ανυπομονούμε να δούμε αυτό είναι το λαμπερό πάρτι –που κάθε χρόνο κάνει- αλλά και το αν θα πάει ο Brad Pitt σε αυτό όπως πέρυσι.

Πέρα όμως από τη super sexy φωτογράφισή της και το κορμί της που μας άφησες άφωνες, υπάρχει κάτι ακόμη που μας κέντρισε το ενδιαφέρον. Ο πρώην σύζυγός της, της ευχήθηκε χρόνια πολλά δημόσια, με ένα story στο Instagram account του. Όπως καταλαβαίνεις δεν αναφερόμαστε στον Brad Pitt, αλλά στον Justin Theroux.

Το ζευγάρι που χώρισε πριν από δύο χρόνια έπειτα από πέντε χρόνια κοινής ζωής και τρία χρόνια έγγαμου βίου. Ο πασίγνωστος ηθοποιός ανέβασε σε story του μία φωτογραφία της Aniston και της ευχήθηκε χρόνια πολλά, γράφοντας ένα μήνυμα, το ψευδώνυμό της και μία κόκκινη καρδιά.

Κανείς βέβαια δεν ξέρει τον λόγο που ο Justin αποκαλεί τη Jen «B», όμως το μήνυμά του περιέγραφε ακριβώς τη Jennifer Aniston. Εννοείται πως και σε αυτή τη φωτογραφία αν και casual ντυμένη ήταν μια κούκλα και κορμάρα φυσικά.

Η κόκκινη καρδιά εννοείται δεν πέρασε απαρατήρητη, με το κοινό που έβαλε τη φωτό σε fan account να αναρωτιέται ποιο είναι το nickname της και γιατί ο Justin την αποκαλεί «B». Είναι μήπως από τη λέξη «baby», Κανείς δεν ξέρει!

Δες τη φωτογραφία της στη gallery που ακολουθεί.