MasterChef 4: Η κυρία Γιώτα αποχώρησε και το Twitter «έστησε χορό»

Νάνσυ Μητσοστέργιου
MasterChef 4: Η κυρία Γιώτα αποχώρησε και το Twitter «έστησε χορό»

Και πώς να τους αδικήσεις;

Το MasterChef 4 ξεκίνησε κι επίσημα, και πλέον όλοι οι παίκτες που πέρασαν από το bootcamp μπήκαν μέσα στο σπίτι. Όλοι εκτός από την κυρία Γιώτα (*τσιρίζουμε*). Αρχικά οι τρεις ομάδες των κριτών κλήθηκαν να κάνουν από ένα διαφορετικό πιάτο, υπό τις οδηγίες του μέντορά τους. Από αυτές τις παρασκευές τρεις δεν τα κατάφεραν, η κ. Γιώτα από τη ομάδα του Λεωνίδα Κουτσόπουλου, ο Ηλίας από την ομάδα του Σωτήρη Κοντιζά και ο Ηρακλής από την ομάδα του Πάνου Ιωαννίδη.



Όμως η δοκιμασία δεν έμεινε εκεί. Κάποιος έπρεπε να αποχωρήσει. Έτσι οι τρεις παίκτες έπρεπε μέσα σε 12’ να ετοιμάσουν 4 αυγά με διαφορετικό τρόπο. Ένα μελάτο, ένα τηγανιτό, μια ομελέτα κι ένα ποσέ. Ο Ηρακλής ήταν ο πρώτος που πέτυχε τη δοκιμασία με τρεις από τις 4 παρασκευές σωστές, ενώ η Γιώτα και ο Ηλίας διαγωνίστηκαν ξανά στην ίδια διαδικασία.



Και τη δεύτερη φορά κανένας από τους δύο δεν πέτυχε καμία από τις τέσσερις παρασκευές, με την Γιώτα να γίνεται εμφανώς έξαλλη, αφού σύμφωνα με τα λεγόμενά της όλα ήταν τέλεια.

Εν τέλει ο νικητής κρίθηκε συγκρίνοντας τις αποτυχημένες προσπάθειες, με τους κριτές να προσπαθούν να βρουν κάτι καλό. Ο Ηλίας είναι αυτός που «κέρδισε» στις λεπτομέρειες, με την Γιώτα να αποχωρεί από το σπίτι του MasterChef. Το Twitter δεν στεναχωρήθηκε καθόλου με την απόφαση αυτή και την αποχαιρέτησε όπως ακριβώς της έπρεπε.



Ante Ade GIF from Ante GIFs

Το συμπέρασμα πάντως είναι ένα: κανένας από τους δύο δεν ξέρει να φτιάχνει αυγά.