Η Kim Kardashian έφτασε τους 160 εκατομμύρια followers, αλλά δε θα πιστέψεις ποια έχει περισσότερους

Η Kim Kardashian έφτασε τους 160 εκατομμύρια followers, αλλά δε θα πιστέψεις ποια έχει περισσότερους

Λες να καταφέρει να την ξεπεράσει κάποια στιγμή η Kim;

Η Kim Kardashian είναι η γυναίκα που βλέπει κάθε τρεις και λίγο το όνομά της να γίνεται viral, τα media συζητούν διαρκώς για αυτήν και βρίσκεται στην κορυφή για πολλά και διάφορα θέματα. Η 39χρονη reality star που βλέπουμε στο «Keeping Up With The Kardashians» έχει τώρα έναν ακόμη λόγο να είναι στην επικαιρότητα.

Η μελαχρινή Kim έφτασε ένα ρεκόρ ακολούθων στο Instagram και κανένας δεν μπορεί να το αφήσει απαρατήρητο και ασχολίαστο. Η Kardashian μετρά πλέον 160 εκατομμύρια (ω, ναι!) followers στο συγκεκριμένο μέσο κοινωνικής δικτύωσης και μην μπορώντας να συγκρατήσει τη χαρά της για το γεγονός αυτό, η ίδια δημοσίευσε μια σειρά φωτογραφιών, στις οποίες πόζαρε με την αδερφή της Khloe, στο Instagram, εκφράζοντας την αγάπη της στους fans της.

https://www.instagram.com/p/B8e6pzdHIIQ/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Ας μην ξεχνάμε ότι τον περασμένο Οκτώβριο η Kim γιόρτασε τους 150 εκατομμύρια ακολούθους και σε διάστημα τεσσάρων μηνών οι fans της αυξήθηκαν κατά 10 εκατομμύρια.

Ωστόσο, υπάρχει ένα κορίτσι που έχει ξεπεράσει σε followers την Kim Kardashian και μάλιστα είναι από το οικογενειακό περιβάλλον της. Ο λόγος για την αδερφή της, Kylie Jenner, η οποία την έχει ξεπεράσει κατά δύο εκατομμύρια έχοντας σήμερα 162 εκατομμύρια followers στο λογαριασμό της στο Instagram.

Όπως αναφέρει, όμως, η DailyMail, ανάλυση του ICMP (Institute of Contemporary Music Performance) έδειξε ότι το 44% των ακολούθων της Kim είναι εντελώς fake ή πληρωμένοι, ενώ το ίδιο ισχύει και για το 31% των ακολούθων της Kylie Jenner.

Διάβασε ακόμα: Έχεις δει την Kim Kardashian χωρίς τις πλαστικές και πριν καν γίνει διάσημη;