«Βρήκα την κίνηση της Natalie Portman αηδιαστική»: Η απίστευτη επίθεση από διάσημη ηθοποιό (photos)

«Βρήκα την κίνηση της Natalie Portman αηδιαστική»: Η απίστευτη επίθεση από διάσημη ηθοποιό (photos)

Δεν μάσησε τα λόγια της!

H 92η απονομή των βραβείων Oscar έκανε ομολογουμένως σωστή δουλίτσα, μιας και είναι μία βραδιά που δύσκολα θα ξεχάσουμε, και εύκολα θα γραφτεί με χρυσά γράμματα στην ιστορία του Hollywood και γενικότερα του κινηματογράφου, και όχι μόνο για την τεράστια και πολύ σημαντική νίκη του «Parasite».

Μέσα στα hightlights της βραδιάς, συγκαταλέγεται και η εμφάνιση της Natalie Portman με την ιδιαίτερη κάπα της, πάνω στην οποία είχε ράψει τα ονόματα γυναικών που άξιζαν να είναι υποψήφιες στην κατηγορία σκηνοθεσίας, αλλά δυστυχώς αγνοήθηκαν. Ανάμεσα σε αυτές και η Greta Gerwig του πολύ καλού και νοσταλγικού «Little Women».

Και ενώ η κίνηση αυτή επικροτήθηκε και επιδοκιμάστηκε, υπήρξαν και κάποιοι που την είδαν με καχυποψία, αμφισβητώντας τις καλές προθέσεις της διάσημης ηθοποιού. Μία από αυτούς, ήταν και η επίσης ηθοποιός και ακτιβίστρια Rose McGowan η οποία σε έξαλλη, όπως αποδεικνύεται, κατάσταση, έγραψε κάποια λόγια στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook.

«Η Natalie Portman αποθεώθηκε για τη θαρραλέα της κίνηση στα Oscars. Θαρραλέα; Μάλλον περισσότερο ήταν μία ηθοποιός που έπαιξε καλά τον ρόλο της! Όπως άλλωστε κάνουν και οι περισσότεροι. Βρίσκω την κίνησή της τουλάχιστον προσβλητική για όλους εμάς που πραγματικά κάνουμε δουλειά στο κομμάτι αυτό. Όχι δε γράφω λόγω πικρίας. Γράφω λόγω αηδίας!

Natalie στην μακρά σου καριέρα έχεις συνεργαστεί με δύο μόνο σκηνοθέτιδες, η μία εκ των οποίων ήσουν εσύ. Έχεις εταιρεία παραγωγής, η οποία έχει κάνει μόνο μία ταινία με γυναίκα στη σκηνοθεσία. Εσένα!!! Όλοι εσείς οι A-Listers μπορείτε να αλλάξετε τον κόσμο, αν αυτό που κάνατε το πιστεύατε πραγματικά. Αλλά δυστυχώς, stars σαν εσένα είναι ακριβώς το πρόβλημα με όλη αυτή την υποκριτική υποστήριξη στις άλλες γυναίκες.

Κάποτε παρακολούθησα μία ομιλία σου. Είπες για την αδικία που βιώνουν οι γυναίκες και μετά όλοι γυρίσαμε στο νόστιμο φαγητό μας. Δεν λες τίποτα και δεν κάνεις τίποτα», ήταν μερικά από τα λόγια της Rose.

Φυσικά, η Natalie Portman απάντησε, σε κάπως πιο ήπιους και χαλαρούς τόνους: Συμφωνώ με την κυρία McGowan στο ότι δεν αξίζω να αποκαλούμαι θαρραλέα. Θαρραλέες είναι οι γυναίκες που κατέθεσαν κατά του Harvey Weinstein παρά τις συνέπειες και την πίεση που έχουν δεχτεί. Επίσης, είναι αλήθεια ότι έχω δουλέψει ελάχιστα με γυναίκες σκηνοθέτες. Δυστυχώς όμως, οι ταινίες που έχω προσπαθήσει να κάνω ποτέ δεν κατάφεραν να ολοκληρωθούν. Έχω προσπαθήσει αρκετές φορές να προσλάβουμε γυναίκες οι οποίες όμως αντιμετώπισαν πολύ κακές και εχθρικές συνθήκες. Έχω προσπαθήσει και θα συνεχίσω να προσπαθώ ωστόσο.

Δες την παρακάτω gallery για να θυμηθείς την εμφάνιση της Natalie: