Το απίστευτο τρολάρισμα του Κουτσόπουλου στον Σωτήρη Κοντιζά

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Το απίστευτο τρολάρισμα του Κουτσόπουλου στον Σωτήρη Κοντιζά

Ότι πιο διασκεδαστικό υπάρχει σε κριτή σε τηλεπαιχνίδι

Το Masterchef 4 ξεκίνησε και ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος επέστρεψε και πάλι στους τηλεοπτικούς μας δέκτες. Και ναι, αν μας ρωτάς αυτό είναι ότι καλύτερο συνέβη από την ημέρα που έκανε πρεμιέρα ο τέταρτος κύκλος του reality μαγειρικής.

Ο σεφ και κριτής του Masterchef Λεωνίδας Κουτσόπουλος έχει αστείρευτο χιούμορ και κάθε φορά μας τρελαίνει με τις ατάκες του. Το Twitter ζει για τα σχόλιά του και φυσικά ότι ακολουθεί είναι μια ωδή στον καλύτερο σεφ, και μεγαλύτερο τρολ ίσως να προσθέταμε εμείς. Ο Λεο, όπως τον αποκαλούν στα social media τρολάρει συχνά την ομάδα του (aka τους άλλους δυο σεφ) και πάντα μας κάνει να γελάμε.

Τι έκανε όμως αυτή τη φορά και το Instagram τρελάθηκε και «πέθανε» στα γέλια; Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος τρόλαρε τον Σωτήρη Κοντιζά σε ένα break των γυρισμάτων, ζητώντας του να πει ένα Ιαπωνικό νανούρισμα.



Ο Σωτήρης Κοντιζάς από την άλλη, ο σκληρός κριτής, δεν χάλασε χατίρι στον φίλο και συνάδελφό του και έσπευσε φυσικά να του τραγουδήσει ή ακόμη καλύτερα να τον νανουρίσει. Οκ, το προσπάθησε δεν θα σου κρυφτούμε, όμως δεν θα λέγαμε πως μας νανούρισε ιδιαίτερα.

Δες το βίντεο παρακάτω.