Κάθεσαι; Η Rihanna ανέβασε την πιο καυτή φωτό της και θα σε κάνει να ξεχάσεις τον Αγ. Βαλεντίνο

Κάθεσαι; Η Rihanna ανέβασε την πιο καυτή φωτό της και θα σε κάνει να ξεχάσεις τον Αγ. Βαλεντίνο

Πιο κορμάρα από ποτέ

Η ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου ξημέρωσε ίσως με τον πιο ωραίο τρόπο που θα μπορούσαμε να φανταστούμε, αφού εκεί που σκρολάραμε στο Instagram feed μας, πέσαμε πάνω στη φωτογραφία της Rihanna, η οποία μας άφησε με το στόμα ανοιχτό. Η τραγουδίστρια από τα Barbados, πόσταρε την πιο sexy της ίσως φωτογραφία, και δεν γινόταν να μην το μοιραστούμε μαζί σου.

Ποιος είπε πως μόνο τα μαύρα ή τα κόκκινα εσώρουχα είναι sexy; Δεν έχει καμία σημασία το χρώμα, αφού η Rihanna μας απέδειξε πόσο sexy μπορεί να γίνει φορώντας ακόμη και ολόλευκα εσώρουχα. Η 31χρονη τραγουδίστρια έχει χάσει αρκετά κιλά και είναι πιο κορμάρα από ποτέ, διατηρώντας όμως τις πλούσιες καμπύλες της.

Ανάμεσα σε τούλια και με το πιο λάγνο βλέμμα της, μας απέδειξε πως μπορείς να είσαι sexy με λευκά εσώρουχα, ξεχνώντας πως σήμερα είναι του Αγίου Βαλεντίνου, και πως «πρέπει» να έχουμε κάτι κόκκινο.

Η Robyn Rihanna Fenty όπως είναι το πραγματικό της όνομα, αν και προσφάτως χωρισμένη, φαίνεται να είναι στην καλύτερη φάση της, ενώ έχουν ήδη αρχίσει να κυκλοφορούν φήμες πως έχει ήδη βρει τον αντικαταστάτη του Jameel Hassan. Η 31χρονη star και ο δισεκατομμυριούχος σύντροφός της, χώρισαν πριν από περίπου έναν μήνα, όμως εκείνη είναι καλύτερα από ποτέ.

Ή τουλάχιστον αυτό βλέπουμε στις δημόσιες εμφανίσεις της μετά από καιρό. Αν λάβουμε υπόψιν μας μάλιστα και αυτή τη φωτό, τότε μιλάμε για «άλλον άνθρωπο».