Michelle Obama: Η απίστευτη αποκάλυψη που έκανε για τις κόρες της και το Instagram

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Michelle Obama: Η απίστευτη αποκάλυψη που έκανε για τις κόρες της και το Instagram

Αυτό δεν το περιμέναμε

Πριν από μερικά χρόνια η Michelle Obama ήταν γνωστή ως η πρώτη κυρία της Αμερικής, όταν ο σύζυγός της Barack Obama, ήταν πρόεδρος της χώρας. Κατά βάση όλοι κάπως έτσι την έχουμε στο μυαλό μας, και ας μην είναι πλέον σε αυτή τη θέση. Η πρώην πρώτη κυρία λοιπόν βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή της Oprah Winfrey και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη ζωή και στα πράγματα που κάνει πλέον.

Μάλιστα αναφέρθηκε και στις κόρες της Malia και Sasha οι οποίες τώρα βρίσκονται στο πανεπιστήμιο του Harvard και του Michigan αντίστοιχα. Η Michelle λοιπόν αποκάλυψε πως δεν είναι καθόλου μια πιεστική μαμά και προσπαθεί να δίνει στις κόρες της την ελευθερία που τους χρειάζεται, ακόμη και τώρα που μακριά από το σπίτι τους.

Ανέφερε μάλιστα πως δεν ακολουθεί στο Instagram τις δύο κόρες της, γιατί δεν θέλει να τις ελέγχει από τα social media ή και αυτές να νομίζουν πως είναι κάποιου είδους stalking. Η Michelle έχει εμπιστοσύνη στις κόρες της, και από το να νομίζουν πως τις ελέγχει ακολουθώντας τις, έχει επιλέξει να έχει στις περιοχές που σπουδάζουν ανθρώπους που εμπιστεύεται εκείνη και ο Barack, και που ξέρει πως θα είναι κοντά στα κορίτσια αν χρειαστούν κάτι.

Δίκαιο το ακούμε και σωστό!