Οι FF του GNTM έκαναν reunion και πρέπει να δεις τα βίντεο και τις φωτό

Οι FF του GNTM έκαναν reunion και πρέπει να δεις τα βίντεο και τις φωτό

Και είχαμε και αρκετό καιρό να τις δούμε

Αν υπάρχει κάτι που μας άφησε το Greece’s Next Top Model να θυμόμαστε γι’ αυτή τη χρονιά, δεν είναι οι δύο νικήτριες, ούτε το γεγονός ότι και πάλι δεν μπορέσαμε να ψηφίσουμε και να διαλέξουμε τη δική μας αγαπημένη παίκτρια. Αυτό που θυμόμαστε περισσότερο από όλα είναι το πόσο πολύ μας εκνεύριζαν τα μέλη των FF, και πιο συγκεκριμένα οι Άννα και Ασημίνα.

Και οι FF τελικά κάνουν ακόμη παρέα και βγαίνουν μαζί. Οκ, μπορεί κάπως να έχουν σπάσει, όμως Άννα και Ασημίνα είναι αχώριστες. Και αυτό μας το απέδειξαν για ακόμη μία φορά με τη βραδινή τους έξοδο μετά από καιρό. Είναι αλήθεια πως έχουμε πάρα πολύ καιρό να τις δούμε κάπου έξω, όμως αυτή τη φορά τους έδωσαν και κατάλαβε.

Ασημίνα Χαρίτου και Άννα Χατζή αποφάσισαν να το ρίξουν έξω και να μας αποδείξουν πως η φιλία τους δεν ήταν απλά μια λυκοφιλία, αλλά ήταν πραγματική και αληθινή. Τα κορίτσια έδειχναν πιο sexy και ανανεωμένα από ποτέ, κι αν έχεις κι εσύ καιρό να τις δεις, τότε πρέπει να δεις τα βίντεο που ακολουθούν.



Τα δύο κορίτσια μας θύμισαν στιγμές από το Greece’s Next Top Model και ξαφνικά νιώσαμε μια νοσταλγία για το reality μοντέλων. Δες τα κορίτσια παρακάτω και θα καταλάβεις πως είναι πραγματικά φίλες.

Άραγε με τα υπόλοιπα κορίτσια και μέλη των FF μιλάνε ακόμη;