Kate-William έφαγαν τη σκόνη των Harry & Meghan: οι Sussexes στα 16 πιο διάσημα ζευγάρια για το 2020

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Kate-William έφαγαν τη σκόνη των Harry & Meghan: οι Sussexes στα 16 πιο διάσημα ζευγάρια για το 2020

Σε ποια θέση βρίσκονται οι Sussexes και σε ποια οι Cambridges;

Μπορεί να διανύουμε μόλις τον δεύτερο μήνα του 2020, όμως μέσα από τις διαδικτυακές αναζητήσεις ο πάροχος δεδομένων SEMrush αποκάλυψε μία λίστα με τα αγαπημένα πιο διάσημα ζευγάρια της Αμερικής (παλιά και κανούργια) και θα εκπλαγείς μόλις τη δεις.

Κάποια από τα ζευγάρια της λίστας είναι ακόμη μαζί και κάποια άλλα έχουν χωρίσει. Αυτό που βρίσκεται στην πρώτη θέση πάντως είναι χωρισμένο, και πιστεύαμε πως σίγουρα θα ήταν στη θέση αυτή. Ενδιαφέρον προκαλεί βέβαια πως μέσα στη λίστα αυτή βρίσκονται τόσο ο πρίγκιπας Harry με τη Meghan Markle, όσο και ο πρίγκιπας William με την Kate Middleton.

Οι Sussexes όμως βρίσκονται πιο ψηλά στη λίστα αυτή αποδεικνύοντας για ακόμη μια φορά, πως έστω και μετά το Megxit είναι το αγαπημένο royal ζευγάρι του κόσμου στην Αμερική. Στο τέλος της λίστας πάντως (aka στη 16η θέση) βρίσκονται η Kim Kardashian με τον Kanye West, και αυτό ομολογουμένως δεν το περιμέναμε.

Θέλεις όμως να μάθεις σε ποια θέση είναι οι Sussexes και σε ποια οι Cambridges, αλλά και πιο ζευγάρι βρίσκεται στην πρώτη θέση; Μπες στη gallery που ακολουθεί για να τα μάθεις όλα.