Η Νικολέττα Ράλλη πόσταρε την πρώτη φωτό με τον σύντροφό της και είναι ΟΝΕΙΡΙΚΗ

Η Νικολέττα Ράλλη πόσταρε την πρώτη φωτό με τον σύντροφό της και είναι ΟΝΕΙΡΙΚΗ

#couplegoals of the day

Την πιο ευτυχισμένη περίοδο της ζωής της διανύει η Νικολέττα Ράλλη, η οποία σε λίγους μήνες θα γίνει μανούλα για πρώτη φορά. Η όμορφη παρουσιάστρια και blogger διανύει τον έκτο μήνα της εγκυμοσύνης της και είναι πιο ευτυχισμένη από κάθε άλλη φορά.

Μία μέρα σαν τη σημερινή λοιπόν δεν θα μπορούσε να μην εξυμνήσει τον έρωτα, και ο τρόπος που αποφάσισε να το κάνει ήταν ο καλύτερος ever. Η Νικολέττα Ράλλη ανέβασε στο Instagram account της, την πρώτη φωτογραφία με τον σύντροφό της και πατέρα του παιδιού της, Μιχάλη Ανδρούτσο, κι εμείς μείναμε να τη χαζεύουμε.

Η Νικολέττα φυσικά και γιορτάζει τον έρωτα, πως θα μπορούσε να γίνει αλλιώς άλλωστε, αφού με τον Μιχάλη περιμένει και το πρώτο τους παιδάκι, που είναι ο καρπός του έρωτά τους. Η όμορφη παρουσιάστρια ανέβασε μια φωτό τους, ένα καρέ από βίντεο συγκεκριμένα, στο οποίο έκαναν τη σκηνή από την ταινία Dirty Dancing, μέσα σε μία πισίνα όμως.

«Να βρείτε έναν άντρα, που να του ζητάτε αναπαράσταση dirty dancing “I had the time of my life” και να μην σας χαλάει το χατήρι! Happy Valentine’s Day❤️ Συγνώμη για την χαμηλή ανάλυση, αλλά είναι καρέ από βίντεο», έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας και πραγματικά ένα like μόνο δεν αρκεί.

Δες τη φωτό τους στη gallery που ακολουθεί.