Η Sofia Richie μοιράζει «εγκεφαλικά» με τις τελευταίες σέξι πόζες της

Η Sofia Richie μοιράζει «εγκεφαλικά» με τις τελευταίες σέξι πόζες της

Το ξανθό μοντέλο φωτογραφήθηκε φορώντας μόνο… το τζιν της.

Η Sofia Richie είναι ένα κορίτσι «φωτιά». Σε κάθε της εμφάνιση τραβά όλα τα βλέμματα και ο αριθμός των θαυμαστών και των followers στο Instagram αυξάνεται με γοργούς ρυθμούς κάθε μέρα. Οι sexy πόζες και το κορμί της, τα βίντεο που ανεβάζει κάνοντας γυμναστική και το φλογερό βλέμμα της είναι αρκετά για να εντυπωσιάσουν τους πάντες.

Το ίδιο, μάλλον, ήθελε να κάνει και με τις τελευταίες φωτογραφίες που δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και θα τις βρεις στην παρακάτω gallery. Η Sofia πόζαρε στο φακό φορώντας μόνο… τα απαραίτητα. Δηλαδή, φορούσε μόνο ένα τζιν παντελόνι και φρόντισε να καλύψει το στήθος της αγκαλιάζοντάς το με τα χέρια της, μοιράζοντας πολλά «εγκεφαλικά» στον ανδρικό πληθυσμό.

Αν σκεφτούμε, όμως, ότι η Sofia έχει μια εκρηκτική σχέση με τον Scott Disick και κάθε τρεις και λίγο χωρίζουν και τα ξαναβρίσκουν… Ας μη βάλουμε με το νου μας καλύτερα τι μπορεί να συμβεί ανάμεσά τους λόγω αυτής της φωτογράφισης.

Για να λέμε και την αλήθεια, όμως, ο λόγος αυτής της αισθησιακής φωτογράφισης ήταν η προώθηση της νέας σειράς denim παντελονιών της Sofia Richie σε συνεργασία με αυστραλιανό brand.

Διάβασε ακόμα: Η Σίσσυ Χρηστίδου πρώτη χρονιά χωρίς Βαλεντίνο: Τι αποκάλυψε για την προσωπική της ζωή