Εχμ οκ! Η διάσημη καλλονή πόσταρε στο Instagram την πιο απροσδόκητη φωτό για τον Βαλεντίνο

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Εχμ οκ! Η διάσημη καλλονή πόσταρε στο Instagram την πιο απροσδόκητη φωτό για τον Βαλεντίνο

Κάτι τέτοιο δεν το περιμέναμε είναι η αλήθεια

Η μέρα των ερωτευμένων αποτελεί πια παρελθόν και αν έχουμε κάτι να σχολιάσουμε από τη χθεσινή μέρα, αυτό είναι η φωτογραφία και το μήνυμα του Justin Timberlake στην σύζυγό του Jessica Biel, μετά τις φήμες περί απιστίας που κυκλοφόρησα τους προηγούμενους μήνες. Κι ενώ νομίζαμε πως με αυτό το post ολοκληρώθηκε η μέρα για εμάς, έρχεται ξ διάσημη καλλονή και ανεβάζει ίσως την πιο απροσδόκητη φωτογραφία ever.

Η Alessandra Ambrosio είναι κούκλα, κορμάρα και γιόρτασε τον Άγιο Βαλεντίνο με τον πιο παράδοξο τρόπο ever. Ή τουλάχιστον κάπως έτσι μας φάνηκε και χαρακτηρίσαμε το post της καλλονής και πρώην μοντέλου της Victoria Secret. Η ανάρτηση αυτή λοιπόν συγκέντρωσε μέσα σε λιγότερο από ένα 24ωρο 453 χιλιάδες likes και εν τέλει δεν αναρωτιόμαστε γιατί.

Η 38χρονη Βραζιλιάνα καλλονή ανέβασε μια φωτογραφία με τον σύντροφό της Nicolo Oddi, στην οποία απαθανατίζονται να κάνουν ντους και να φιλιούνται, όντας ολόγυμνοι. Η Alessandra βέβαια φρόντισε με κάποιο τρόπο να καλύψει τα επίμαχα σημεία ή έστω όποια φαινόντουσαν, και αρκέστηκε απλά στο γράψει στο caption: «Happy Valentine’s Day».

Αρκετά απλή εκδήλωση αγάπης θα λέγαμε... ή μήπως όχι; Ποιος ξέρει!