Μαρία Σάκκαρη: Μία φωτογραφία της ήταν αρκετή για να δούμε πόσο κορμάρα είναι

Μαρία Σάκκαρη: Μία φωτογραφία της ήταν αρκετή για να δούμε πόσο κορμάρα είναι

Κορμάρα χωρίς καμία υπερβολή

Η Μαρία Σάκκαρη δεν είναι ένα κορίτσι σαν όλα τα άλλα. Είναι ένα κορίτσι που έχει κάνει ουκ ολίγες φορές περήφανη τη χώρα μας με τις διακρίσεις της. Η αγαπημένη μας τενίστρια είναι top σε αυτό που κάνει και αυτό δεν μπορείς να το αμφισβητήσεις, εκτός και αν είσαι ο Roger Federer.

Η 24χρονη τενίστρια το απόγευμα της Παρασκευής γνώρισε μια ακόμη επιτυχία, αφού πέρασε στα ημιτελικά του Ladies Trophy, νικώντας 2-1 στα σετ το Νο.5 της Παγκόσμιας Κατάταξης και της κορυφαίας του ταμπλό, Belinda Bencic. Έπειτα από την αναμέτρηση αυτή η Μαρία «μονομάχησε» στον ημιτελικό με την 20χρονη Elena Rybakina, από την οποία και ηττήθηκε με 1-2 σετ, χάνοντας την ευκαιρία έτσι να πάει στον τελικό της Αγίας Πετρούπολης.

Η Μαρία ανέβασε στο Instagram account της μια φωτογραφία το βράδυ της Παρασκευής για να γιορτάσει την επιτυχία της, και από τη φωτό της αυτή συνειδητοποιήσαμε κάτι που εσύ ίσως να είχες παρατηρήσει πριν από εμάς. Η 24χρονη αθλήτρια έχει ένα απίστευτο κορμί, που θα ζήλευε ακόμη και η Gigi Hadid.

Στη φωτό που ανέβασε φαίνονται τα απίστευτα γραμμωμένα και γυμνασμένα πόδια της και πάθαμε πλάκα κοιτάζοντάς τη. Είναι μια κούκλα, εκτός από φανταστική παίκτρια, και η φωτό αυτή στάθηκε η αφορμή για να γίνει το νέο μας αγαπημένο κορίτσι.