Ο Orlando Bloom έκανε tattoo το όνομα του γιου του & από το Instagram έμαθε πως το είχε κάνει λάθος

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Ο Orlando Bloom έκανε tattoo το όνομα του γιου του & από το Instagram έμαθε πως το είχε κάνει λάθος

Εχμ... που είχε το μυαλό του;

Ο Orlando Bloom ήταν πάντα ένας από τους ηθοποιούς που πάντα αγαπούσαμε στο Hollywood. Από τον Άρχοντα των Δαχτυλιδιών ακόμη τον είχαμε ξεχωρίσει, όμως στους Πειρατές της Καραϊβικής τον ερωτευτήκαμε λίγο περισσότερο. Και αυτό έπαθε και η Miranda Kerr, η οποία τον παντρεύτηκε, και απέκτησε μαζί του κι έναν γιο τον 9 ετών σήμερα Flynn.

Ο ηθοποιός σήμερα είναι ζευγάρι με την Katy Perry, με την οποία μάλιστα πέρυσι τέτοια εποχή αρραβωνιάστηκε, και όλοι πια περιμένουμε την ανακοίνωση του γάμου τους. Ο Orlando λοιπόν που λες έκανε μια γκάφα, που πραγματικά μας κάνει να απορούμε. Δηλαδή σε ποιο ουράνιο και ποιο τόξο μπορείς να το κάνεις αυτό το πράγμα;

Ο 43χρονος ηθοποιός έκανε ένα καινούργιο τατουάζ στο χέρι του, στο οποίο έγραψε το όνομα του γιου του σε κώδικα Μορς, μαζί με την ημερομηνία γέννησης του. Ή τουλάχιστον αυτό νόμιζε πως έκανε, αφού όπως αποκαλύφθηκε στην πορεία έκανε λάθος στο όνομα του μικρού. Αστείο έτσι; Αστείο και ίσως κάπως λυπηρό να κάνεις τατουάζ το όνομα του παιδιού σου και να το κάνεις και λάθος.

Όπως λοιπόν επεσήμαναν κάποιοι στα σχόλιά τους, που προφανώς γνωρίζουν κώδικα Μορς, ο Orlando αντί για Flynn έγραφε Frynn. Ο tattoo artist αναγνώρισε το λάθος του και έγραψε σε ανάρτηση στο Instagram για το τατουάζ, «Ναι, λείπει μια τελεία, το ξέρουμε, θα διορθωθεί».

Και αυτό έλειπε να μη διορθωνόταν. Τι στο καλό θα το έκανε ένα τατουάζ με λάθος όνομα του παιδιού;