Cuteness alert: Αυτή τη φωτό της πριγκίπισσας Charlotte δεν την έχεις ξαναδεί

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Cuteness alert: Αυτή τη φωτό της πριγκίπισσας Charlotte δεν την έχεις ξαναδεί

Μα δεν είναι υπέροχη;

Η Charlotte είναι η μοναδική κόρη του πρίγκιπα William και της Kate Middleton, και είναι ένα από τα royal παιδάκια που λατρεύουμε για τις αντιδράσεις του. Οκ, μπορεί στον μικρό Louis να αρέσει να μυρίζει τα λουλούδια, όμως η Charlotte έχει τις καλύτερες αντιδράσεις προς τα media ever.

Έχει μία έφεση στο να βγάζει τη γλώσσα της όπου και αν είναι, με highlight εκείνο το event μς την ημέρα της το καλοκαίρι, αλλά και τον γάμο του Harry, που κόλλησε το πρόσωπο της στο τζάμι του αυτοκινήτου με έξω τη γλώσσα. Η Charlotte είναι τέταρτη στη σειρά για την διαδοχή στον θρόνο, αφού με την αλλαγή που έγινε στο πρωτόκολλο λίγο πριν τη γέννηση της, κατοχύρωσε τη θέση της στη σειρά αυτή.

Χθες αργά το απόγευμα, είδαμε στο account του royal addicted, μία νέα φωτογραφία της μικρής Charlotte, η οποία βρίσκεται σε ένα λιβάδι κι έχει σκύψει να μυρίσει κάποιες καμπανούλες. Τη φωτογραφία αυτή ανέφερε η Kate σε μία συνέντευξη ραδιοφωνική που έδωσε, λέγοντας πόσο σημαντική ήταν για εκείνη αυτή η στιγμή της φωτογραφίας, και ας φαινόταν τόσο ασήμαντη.

«Έχω αυτή τη φωτογραφία της Charlotte που μυρίζει τις καμπανούλες και πραγματικά - για μένα - στιγμές όπως αυτή σημαίνουν τόσο πολύ για μένα ως γονέας και προσπαθώ κάθε μέρα για να βάλω στιγμές σαν αυτή μέσα, ακόμα κι αν είναι μικρές, ακόμα κι αν δεν έχουμε (εγώ δεν έχω) χρόνο. Αλλά σε έναν ιδανικό κόσμο είναι αυτό που θα ήθελα να κάνω, να δημιουργώ σχέσεις και ευτυχισμένα περιβάλλοντα και εμπειρίες».

Δες τη χαριτωμένη φωτογραφία της Charlotte στη gallery που ακολουθεί.