Η Jennifer Aniston έκανε πάρτι για τα γενέθλιά της, και ο Brad Pitt….

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Η Jennifer Aniston έκανε πάρτι για τα γενέθλιά της, και ο Brad Pitt….

Τι συνέβη σε αυτό το πάρτι;

Η Jennifer Aniston πριν από πέντε ημέρες είχε τα γενέθλιά της και φρόντισε να μας κάνει εντελώς να τρελαθούμε με την φωτογράφισή της που κυκλοφόρησε ανήμερα των γενεθλίων της. Η διάσημη ηθοποιός έγινε 51 ετών και το κορμί της δεν μαρτυρά με τίποτα την ηλικία της. Την κοιτάζεις και μετά την ξανακοιτάζεις και σκέφτεσαι πως γίνεται να έχει αυτό το κορμί;

Και όμως όταν υπάρχει θέληση όλα είναι πιθανά. Και η Jen μας έχει αποδείξει πόσο σκληρά δουλεύει για να αποκτήσει κάτι που θέλει πολύ. Το συμπέρασμα που βγάζουμε ωστόσο, είναι πως στα 51 μας εμείς αποκλείεται να έχουμε το κορμί αυτό. Πέρυσι τέτοιο καιρό μιλούσαμε για το πάρτι της και για το γεγονός πως ο Brad Pitt πήγε σε αυτό, χωρίς όμως να δούμε κάποια κοινή φωτό τους.

Φέτος οι δυο τους συναντήθηκαν στα SAG Awards με τα φλας να είναι όλα στραμμένα επάνω τους, χαρίζοντάς μας φυσικά τις καλύτερες φωτό ever. H Jennifer έκανε και φέτος πάρτι για τα 51α γενέθλιά της, και ο Brad Pitt… δυστυχώς δεν πήγε. Ή τουλάχιστον δεν κυκλοφόρησε κάποιο δημοσίευμα που να αναφέρει πως εκείνος πέρασε έστω και για λίγο. Καταλαβαίνεις πως η στεναχώρια μας είναι μεγάλη, γιατί περιμέναμε πως και πως μία ακόμη πιο θερμή συνάντηση από τα SAG, όμως δυστυχώς η ευχή μας δεν πραγματοποιήθηκε.

Η 51χρονη ηθοποιός έκανε τα γενέθλιά της στο Sunset Tower Hotel με αρκετούς celebrities να παρευρίσκονται, με τον Brad όμως να είναι άφαντος. ΠΙστεύουμε όμως πως αυτό έγινε επίτηδες κατά κάποιον τρόπο, για να σταματήσουν τα media να ασχολούνται για λίγο μαζί τους μετά από εκείνο το βράδυ. Αν πάντως ο Brad δεν πήγε γι’ αυτόν το λόγο το θεωρούμε κουτό.



Ο κόσμος τους θέλει μαζί (κι εμείς δηλαδή) και αυτό πρέπει να συμβεί.

Με πληροφορίες από τη DailyMail