Λιάγκας - Σκορδά. Τι τους χωρίζει και τι τους ενώνει για την επόμενη τηλεοπτική σεζόν

Λιάγκας - Σκορδά. Τι τους χωρίζει και τι τους ενώνει για την επόμενη τηλεοπτική σεζόν

Συνεχίζεται το μυστήριο με την μελλοντική συνεργασία  Σκορδά – Λιάγκα στο πρωινό του Mega.

Πριν λίγες μέρες αποκλειστικά το Queen.gr είχε κάνει λόγο για συνεργασία έκπληξη του χρόνου Σκορδά και Δημήτρη Ουγγαρέζου εάν και εφόσον δεν βρεθεί η χρυσή τομή στο δίδυμο που την φετινή σεζόν σάρωσε από τηλεθέαση και τερμάτισε πρώτο στους πίνακες της AGB.

Η Φαίη πριν λίγες μέρες με δήλωση της στο STAR ;άφησε ακόμη μεγαλύτερα ερωτηματικά με την φράση «Μπορώ να δουλέψω και χώρια με τον Γιώργο» εννοώντας ότι κανείς δεν γνωρίζει ακόμη τι θα συμβεί την επόμενη σεζόν.

Το δικό μας ρεπορτάζ κάνει λόγο για μείωση των αποδοχών περίπου στο 25% για τους δυο παρουσιαστές μετά από ένα ραντεβού που έγινε με τον Πέτρο Μπούτο. Αρχικά φαίνεται να δέχτηκαν την περικοπή αλλά ο Γιώργος Λιάγκας άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να αφήσει το πρωινό και να μετακινηθεί εάν επιθυμεί το κανάλι σε μια άλλη ζώνη. Α

υτό κάλλιστα δρομολογεί το σενάριο ότι ο Δημήτρης Ουγγαρέζος θα έχει αναβάθμιση στον ρόλο του και η Φαίη Σκορδά θα ηγείται ως κεντρική παρουσιάστρια. Το ύφος του πρωινού θέλει του χρόνου η κυρία Κατραβά να είναι πιο σφιχτό και με λιγότερο gossip στοιχείο τουλάχιστον όπως παρουσιαζόταν φέτος. Αν και η συνταγή πέτυχε το προφίλ κάπως χάλασε σε σχέση με ότι βλέπαμε τα προηγούμενα χρόνια.

Πρόθεση να μείνει Λιάγκας και Σκορδά υπάρχει αλλά τα χρήματα είναι ένα μεγάλο αγκάθι. Αν αναλογιστούμε και το πρόβλημα υγείας που ακόμη ενοχλεί μετά την εγχείρηση τον δημοσιογράφο δε του δίνει φτερά να διαπραγματευτεί άνετα και χαλαρά την επιτυχία του. Για να μην υπάρξουν παρεξηγήσεις. Δεν τίθεται θέμα αμφισβήτησης. Είναι ευχαριστημένο απόλυτα το κανάλι με τους παρουσιαστές αλλά όσο δεν πέφτουν οι υπογραφές τόσο τα σενάρια δίνουν και παίρνουν μετά τις δηλώσεις της όμορφης Φαίης.