Βρήκαμε την πιο hot φωτογραφία της Ειρήνης Καζαριάν στο Instagram και δεν είναι αυτή που νομίζεις

Βρήκαμε την πιο hot φωτογραφία της Ειρήνης Καζαριάν στο Instagram και δεν είναι αυτή που νομίζεις

Είναι μία κούκλα

Η Ειρήνη Καζαριάν αναδείχθηκε το Greece’s Next Top Model την περσινή σεζόν, και έχοντας παρακολουθήσει όλη την πορεία της μέσα στο παιχνίδι, το αποτέλεσμα ήταν ό,τι πιο δίκαιο μπορούσε να γίνει. Από τότε η Ειρήνη έχει εξελιχθεί πολύ και είναι ίσως ένα από τα αγαπημένα μας μοντέλα αυτής της ηλικίας στην Ελλάδα.

Έχει κάνει ήδη αρκετές δουλειές, την είδαμε να ερμηνεύει Ίψεν, ενώ συμμετείχε και στο Greece’s Next Top Model 2 σε μία από τις φωτογραφήσεις που έκαναν οι κοπέλες, με τον τίτλο Fashion Siamese. Η Νούνε όπως τη φωνάζουν οι δικοί της άνθρωποι έχει ένα πάρα πολύ ωραίο Instagram account, ενώ οι φωτογραφίες που βγάζει κάθε τόσο είναι πραγματικά απίστευτες.

Εμείς βρήκαμε την πιο sexy ίσως φωτογραφία της Ειρήνης, και όχι δεν είναι αυτή που ποζάρει topless. Με ένα εντελώς wet look κι ένα βλέμμα άκρως δολοφονικό η Ειρήνη ποζάρει χωρίς σουτιέν μεν, με ένα ανοιχτό jacket όμως από πάνω και είναι μία κούκλα. Το βλέμμα της σε μαγνητίζει και δεν μπορείς να μην σταματήσεις να χαζέψεις αυτή της τη φωτογραφία.

Η φωτό αυτή και μερικές ακόμη στο ίδιο post ανέβηκαν πριν από μιάμιση εβδομάδα περίπου, και αν δεν έχεις κάνει ακόμη like, μόλις βρήκες τι πρέπει να κάνεις asap. Οι λέξεις όπως κούκλα, απίστευτη κλπ είναι περιττές, όταν κοιτάζεις αυτή της τη φωτογραφία.

Μπες στη gallery και δες για ποια λέμε!