Η Χριστίνα Μπόμπα έχει σωσία και ξέρουμε ποια είναι

Η Χριστίνα Μπόμπα έχει σωσία και ξέρουμε ποια είναι

Μπορείς καθόλου να φανταστείς;

Η Χριστίνα Μπόμπα είναι ένα από τα πολύ όμορφα κορίτσια της ελληνικής showbiz, και πραγματικά υπάρχουν φορές που κοιτάζουμε τις φωτογραφίες της και δεν μπορούμε να πάρουμε τα μάτια μας από πάνω της. Και αν πολλές φορές νομίζεις πως κάτι σου θυμίζει και όχι την αδερφή της, δεν έκανες λάθος.

Η παρουσιάστρια έχει σωσία και είναι διάσημο μοντέλο της Victoria’s Secret. Ο λόγος για τη Sara Sampaio, η οποία σύμφωνα με τους fans της Χριστίνας είναι σωσίας της παρουσιάστριας. Ή μήπως η Χριστίνα είναι σωσίας της Sara;

Από όποια πλευρά και να το δεις η Χριστίνα Μπόμπα και η Sara μοιάζουν αρκετά, και σε ορισμένες φωτογραφίες θα λέγαμε πως πραγματικά μοιάζουν σαν δίδυμες αδερφές. Μάλιστα αν δεις τη φωτογραφία που η Χριστίνα ανέβασε σε story της, θα πειστείς κι εσύ, πως εκείνη και η Sara είναι ολόιδιες.

Στην εν λόγω φωτογραφία και οι δύο έχουν μεγάλες μπούκλες τα μαύρα μακριά μαλλιά τους, και φορούν κόκκινο κραγιόν. Τα ανοιχτόχρωμα μάτια τους ήταν ότι πιο καθηλωτικό στη φωτογραφία αυτή, και αν ακόμη δεν την έχεις δει, τότε πρέπει να το κάνεις άμεσα.

Μπες στη gallery που ακολουθεί λοιπόν και δες τη φωτογραφία που τους έκαναν μαζί κολάζ. Δεν είναι πραγματικά σαν αδερφές;