Ο Ben Affleck θέλει πίσω τη Jennifer και αυτή είναι η απόδειξη

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Ο Ben Affleck θέλει πίσω τη Jennifer και αυτή είναι η απόδειξη

Η αποκάλυψη που μας τάραξε

Αυτή η Τετάρτη δεν είναι σαν όλες τις άλλες, οκ μπορεί να είναι προ-Τσικνοπέμπτης και προΠαρασκευή, όμως εκτός από αυτά είχε και μια ανακοίνωση που μας τάραξε όσο να πεις. Ο Ben Affleck αποκάλυψε κάτι για την προσωπική του ζωή, το οποίο ομολογουμένως δεν περιμέναμε να ακούσουμε ή να διαβάσουμε.

Μια δήλωση του Ben Affleck ήταν αρκετή για να καταλάβουμε πως θέλει πίσω τη Jennifer, και όπου Jennifer δεν αναφερόμαστε στη Lopez, αλλά τη Jennifer Garner. Ο 47χρονος ηθοποιός που παντρεύτηκε με τη Jennifer Garner το 2005 και τυπικά χώρισε το 2015, που εκείνη έμαθε πως την απάτησε με τη νταντά των παιδιών τους, αποκάλυψε σε συνέντευξή του στους New York Times, πως το ένα πράγμα για το οποίο μετανιώνει περισσότερο στη ζωή του είναι που χώρισε με τη Jennifer Garner.

Βέβαια θα μας πεις τι άλλο θα μπορούσε να γίνει από τη στιγμή που υπήρξε απιστία; Ο Ben και η Jennifer προσπάθησαν να τα ξαναβρούν για χάρη των τριών παιδιών τους, έμειναν ξανά μαζί από το 2015 και χώρισαν οριστικά το 2018, όταν και εκδόθηκε το διαζύγιό τους. Ο 47χρονος ηθοποιός αναφέρθηκε επίσης στον εθισμό του στο αλκοόλ, που ήταν μία ακόμη αιτία για την καταστροφή της οικογένειάς του, όμως το διαζύγιο θα το μετανιώνει πάντα.

«Η ντροπή είναι πραγματικά τοξική. Δεν υπάρχει θετικό υποπροϊόν της ντροπής. Είναι απλώς σα να σιγοβράζεις σε ένα τοξικό, αποτρόπαιο αίσθημα χαμηλής αυτοεκτίμησης και αυτοαπομόνωση. Έπινα κανονικά για μεγάλο χρονικό διάστημα. Αυτό που συνέβη ήταν ότι άρχισα να πίνω όλο και περισσότερο όταν ο γάμος μου κατέρρεε. Αυτό ήταν γύρω στο 2015-2016. Και φυσικά, ο εθισμός μου στο αλκοόλ δημιούργησε περισσότερα οικογενειακά προβλήματα.

Δεν είναι ιδιαίτερα υγιές για μένα να ασχολούμαι με τις αποτυχίες - τις υποτροπές - και να νικήσω τον εαυτό μου. Σίγουρα έκανα λάθη. Έκανα σίγουρα πράγματα για τα οποία λυπάμαι. Αλλά πρέπει να σηκωθείς, να μάθεις από αυτό, να μάθεις περισσότερα, και να προσπαθήσεις να προχωρήσεις μπροστά».

Είπε στη συνέντευξή του ο Ben, και ξεκάθαρα η δήλωση αυτή για το διαζύγιο περιέχει μετάνοια. Ποιος άντρας άλλωστε δεν μετανιώνει για διαζύγιο, στο οποίο έχει μερίδιο ευθύνης; Λες μήπως να δούμε ξανά μαζί Ben-Jennifer;