Πρωταγωνιστής του Sex And The City έγινε μπαμπάς για δεύτερη φορά

Πρωταγωνιστής του Sex And The City έγινε μπαμπάς για δεύτερη φορά

Ο ερχομός του δεύτερου γιου γέμισε ευτυχία όλη την οικογένεια.

Ο Mr. Big του «Sex and the City», μίας εκ των πιο δημοφιλών σειρών που έχουν παιχτεί ποτέ στη μικρή οθόνη και μεταφέρθηκε εν συνεχεία και στον κινηματογράφο, είναι χωρίς καμία αμφιβολία το απωθημένο όλων των γυναικών του πλανήτη. Ο Chris Noth, εκτός από την επαγγελματική επιτυχία, βιώνει τεράστια οικογενειακή χαρά, καθώς πριν λίγες ώρες έγινε μπαμπάς για δεύτερη φορά.

Ο 65χρονος ηθοποιός και η σύζυγός του, Tara Wilson, υποδέχθηκαν τον δεύτερο γιο τους και είναι τρισευτυχισμένοι. Ο χαρούμενος μπαμπάς θέλησε να μοιραστεί την ευτυχία του με τους followers του και γι΄αυτό δημοσίευσε την πρώτη φωτογραφία του μωρού στην οποία απεικονίζεται να… απολαμβάνει έναν υπνάκο.

BABY

«Μόλις ήρθε από τον παράδεισο ο δεύτερος γιος μας, Keats. Είναι η παντοτινή ομορφιά και χαρά μου», έγραψε ο Noth στο post του στο Instagram.

Ο Chris και η Tara μετρούν αρκετά χρόνια γάμου και έχουν ακόμη έναν μεγαλύτερο γιο. Και οι δυο τους έχουν αποκαλύψει σε συνεντεύξεις τους ότι χωρίζουν κάθε τρεις και λίγο, αλλά τα ξαναβρίσκουν αμέσως, γιατί αγαπιούνται πολύ!

Διαβάστε ακόμα: Μακρυπούλια-Χατζηγιάννης: Σε σπάνια νυχτερινή έξοδο πιο ερωτευμένοι από ποτέ (photos)