Πόλεμος στη Meghan Markle: Η κίνηση στο Instagram που εξόργισε τους fans

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Πόλεμος στη Meghan Markle: Η κίνηση στο Instagram που εξόργισε τους fans

Και όχι άδικα

Αν και η Meghan Markle με τον Harry πήραν την κοινή απόφαση να αποχωρήσουν ως ανώτερα μέλη της βασιλικής οικογένειας τον προηγούμενο μήνα, φαίνεται ότι μόνο η Meghan προκαλεί αντιδράσεις από την παραίτηση. Πολλοί οπαδοί εξέφρασαν την οργή τους για την απόφαση του ζευγαριού να αποκομίσει οφέλη από τις ομιλίες με εταιρείες όπως η JP Morgan, ενώ άλλοι δήλωσαν πρόσφατα τη δυσαρέσκειά τους για τα post που ανεβαίνουν στα social media του ζευγαριού, σχολιάζοντας αρνητικά στο βίντεο της Vogue που ανέβηκε πριν λίγες ημέρες.

Η Meghan όμως φαίνεται να δυσκολεύεται όταν πρόκειται να αντιμετωπίσει την αρνητική δημοσιότητα, με τα περισσότερα από τα αρνητικά σχόλια να έχουν διαγραφεί από τη σελίδα Instagram του ζευγαριού.

«Σκουλήκια. Χρησιμοποιείτε τα χρήματα των φορολογουμένων για να πληρώνετε τη μετακίνησή σας και πουλάτε την ψυχή σας στην JP Morgan. Θέλατε ιδιωτικότητα, επομένως γιατί δημοσιεύετε βίντεο από το παρελθόν», ανέφερε ένα σχόλιο στο SussexRoyal, ενώ ένας άλλος έγραψε: «Τον αποπλάνησε. Του έκανε πλύση εγκεφάλου. Τον ήλεγχε, τον τρέλανε. Δεν έχει πλέον δική του ταυτότητα. Τον έκανε ένα πιστό αντίγραφο του εαυτού της. Πρόδωσε τον ίδιο και ολόκληρη τη βασιλική οικογένεια».

«Προμοτάρεις και πάλι τον εαυτό σου είσαι άσχετη». Αυτά τα σχόλια φυσικά έχουν πια διαγραφεί, με τους fans εννοείται να κατηγορούν τη Meghan, ότι βρίσκεται πίσω από αυτό. Είναι όμως αλήθεια ή τα σχόλια έχουν σβηστεί από μέλος της ομάδας ανθρώπων που χειρίζονται τα social;