Η Kim Kardashian πριν από 13 ώρες ανέβασε την πιο sexy της φωτογραφία

Η Kim Kardashian πριν από 13 ώρες ανέβασε την πιο sexy της φωτογραφία

Γιατί η Kim ξέρει τι σημαίνει sexiness

Η Kim Kardashian και το sexiness είναι δύο έννοιες αλληλένδετες, και αυτό είναι κάτι που δεν μπορείς να αμφισβητήσεις. Η reality star τα τελευταία χρόνια έχει φέρει στη μόδα ένα πολύ ιδιαίτερο σωματότυπο, ο οποίος προστάζει να έχεις ιδιαίτερα λεπτή μέση και απίστευτα ζουμερούς γλουτούς. Οι καμπύλες είναι «ναι» για την Kim και τις αδερφές της και αυτό μας το αποδεικνύουν συνεχώς.

Έχεις δει ποτέ φωτογραφία τους που να μην «δοξάζει» αυτό το είδος σώματος; Όχι! Η Kim ξέρει πολύ καλά πώς να κάνει τον εαυτό της να δείχνει sexy με ό,τι και αν φοράει, πόσο μάλλον όταν ποζάρει με μπικίνι.

Η reality star πήγε μια εκδρομή με τον σύζυγό της χωρίς να μας αποκαλύψει το μέρος, κι εκεί έβγαλε δύο τέλειες φωτογραφίες, τις οποίες και μοιράστηκε με τους fans της. Πριν από 13 ώρες η star μας έδειξε πόσο sexy είναι ποστάροντας δύο φωτογραφίες με μπικίνι, με το κορμί της και τις αναλογίες της, να μας κόβουν την ανάσα.

Φορώντας μαύρο μπικίνι και ποζάροντας στην ακροθαλασσιά, η Kim μας έδειξε πως είναι και κορμάρα και sexy, και αν θες μπορείς να το δεις και μόνη σου στη gallery που ακολουθεί. Οι φονικές καμπύλες της μας τρέλαναν, και το ίδιο συνέβη και στους followers της, οι οποίοι το έδειξαν και έμπρακτα, δίνοντας 4,262,116 εκατομμύρια likes.